Αποκλειστική συνεργασία της Westnet Distribution με τη Lenovo

Αποκλειστική συνεργασία της Westnet Distribution με τη Lenovo

Τον Σεπτέμβριο αναμένεται να εισέλθει στον χώρο των συσκευών κινητής τηλεφωνίας η κινεζική εταιρεία.

Την είσοδό τους στην αγορά συσκευών κινητής τηλεφωνίας μέσα από μία αποκλειστική συνεργασία, που προβλέπει τη διανομή των συσκευών Lenovo από τη Westnet Distribution, μέλος του Ομίλου εταιρειών Πάνου Γερμανού, ανακοίνωσαν σήμερα οι εταιρείες Lenovo και Westnet Distribution.

Όπως ανακοινώθηκε, μέσα από τη συνεργασία, η Westnet Distribution επεκτείνεται στον τομέα των mobility προϊόντων, με στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη των μεριδίων της Lenovo στο χώρο των συσκευών κινητής τηλεφωνίας, όπου πρόκειται να εισέλθει τον Σεπτέμβριο.

Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί εξέλιξη της σχέσης των δύο εταιρειών, η οποία ξεκίνησε έναν χρόνο πριν στον τομέα του mobility με την αποκλειστική διανομή των tablets της Lenovo στην ελληνική αγορά. Η συνεργασία λειτούργησε αποτελεσματικά με το μερίδιο της Lenovo στα tablet, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία IDC, να ανέρχεται στο 13,3% για το πρώτο τρίμηνο του 2014. Όπως αναφέρθηκε, ο καταλυτικός ρόλος της Westnet Distribution στην αύξηση του μεριδίου της Lenovo οδήγησε στη δεύτερη αποκλειστική συνεργασία των δύο εταιρειών.

Η Lenovo διευρύνει τη γκάμα των κινητών της