Η «απώλεια» της Samsung στην Αγγλία

Η «απώλεια» της Samsung στην Αγγλία

Γιατί η εταιρεία αναγκάστηκε να κλείσει ένα από τα υποκαταστήματα της στο ανατολικό Λονδίνο;

Το δέκατο κατάστημα Samsung Experience Store δεν φάνηκε πως ήταν και τόσο τυχερό για την κορυφαία τεχνολογική εταιρεία και έτσι η Samsung αποφάσισε να κλείσει ένα από τα αποκλειστικά καταστήματα της στην Αγγλία.

Πιο αναλυτικά, η εταιρεία «κατέβασε ρολά» στο κατάστημα που στεγάζοταν στο πολυκατάστημα Westfield Stratford City στην περιοχή του ανατολικού Λονδίνου.

Όσοι επισκέφτηκαν το mall τις τελευταίες ημέρες είδαν μια ανακοίνωση κολλημένη στην πόρτα του μαγαζιού που τους ενημέρωνε πως το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό και τους παρέπεμψε σε άλλα υποκαταστήματα.

Τα Samsung Experience Stores κουβαλούν τη φήμη του μεγαλύτερου ομίλου της Νότιας Κορέας, αλλά την εποπτεία των καταστημάτων είχε η Carphone Warehouse, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής πώλησης κινητών τηλεφώνων. Ενώ, λοιπόν, θα έπρεπε να επιδεικνύουν τα καλύτερα προϊόντα της εταιρείας, οι πωλήσεις είχαν πάρει την κατιούσα.

Η εταιρεία με ανακοίνωση της δήλωσε πως έχουν δεσμευτεί για τη σωστή λειτουργία των υπόλοιπων εννέα καταστημάτων σε όλη τη Βρετανία και πως το κλείσιμο του εν λόγω καταστήματος δεν θα επηρεάσει τη λειτουργία των υπολοίπων.