Η Apple στοχεύει να ρίξει στην αγορά 90 εκατ. iPhone 6!

Η Apple στοχεύει να ρίξει στην αγορά 90 εκατ. iPhone 6!

Να σαρώσει την αγορά των premium smartphones επιδιώκει η Apple. 

Επιθετική στρατηγική αναμένεται να ακολουθήσει η Apple για το νέο μοντέλο της, όπως αποκαλύπτει η κινεζική εφημερίδα Commercial Times. Συγκεκριμένα η εταιρεία αναμένεται να «ρίξει» στην αγορά 90 εκατομμύρια iPhone 6, όπως προκύπτει από την παραγγελία της Apple εξαρτημάτων για ισάριθμες νέες συσκευές από τη Foxconn.

Στο ίδιο δημοσίευμα, ένας αναλυτής της Citigroup Global Markets αναφέρει ότι η Apple στοχεύει σε αύξηση 23% των πωλήσεων των συσκευών της μέσα στο 2014 σε μια δύσκολη αγορά, όπως αυτή των premium smartphone , η οποία όμως σημειώνει πτώση κατά 28%. Θυμίζουμε ότι η αντίστοιχη αύξηση για το 2013 ήταν 13%.

Διαβάστε επίσης: Οι κλέφτες έχουν στο μάτι το iPhone

Παρ’ όλα αυτά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα στελέχη της αισιοδοξούν , καθώς το τελευταίο τρίμηνο του 2013, όταν δηλαδή κυκλοφόρησαν τα iPhone 5S και 5C, η αμερικανική εταιρεία πούλησε συνολικά 51 εκατομμύρια iPhones όλων των ειδών, με αποτέλεσμα οι πωλήσεις της να σημειώσουν αύξηση κατά 13%.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, για να φτάσει φέτος στις πωλήσεις που στοχεύει, πρέπει, πρώτον, να παρουσιάσει το iPhone 6 πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο και δεύτερον, να δώσει μεγάλο κίνητρο (επιδότηση) στους παρόχους internet παγκοσμίως.