Balux Café και τον χειμώνα!

Balux Café και τον χειμώνα!

Το Balux Café-the house project, ανακαινίστηκε, φόρεσε τα «χειμωνιάτικά» του και σας καλωσορίζει στο Balux Winter edition

Το Balux Café-the house project, ανακαινίστηκε, φόρεσε τα «χειμωνιάτικά» του -υφάσματα, ταπετσαρίες, χρώματα και στυλ που δημιουργούν ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον για να νιώθετε «σαν στο σπίτι σας»- και ετοιμάζεται να σας καλωσορίσει στο Balux Winter edition από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου.

Ο χώρος του εστιατορίου και του καφέ αποκτούν νέο πρόσωπο με την προσθήκη νέων παιχνιδιών στον υπάρχον παιδότοπο και τη δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου κλειστού παιδότοπου για να παίζουν οι μικροί μας φίλοι και τον χειμώνα, ενώ οι «μεγάλοι» απολαμβάνουν τον καφέ τους!

Οι υπόλοιποι χώροι του Balux διαμορφώθηκαν κατάλληλα, ούτως ώστε να μπορούν να φιλοξενούν θεατρικές παραστάσεις, live εμφανίσεις καλλιτεχνών, πάρτυ και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του χειμώνα, που θα περιλαμβάνει όλες τις ημέρες της εβδομάδας ειδικές προσφορές, διαγωνισμούς με πλούσια δώρα και νέες ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις.

Από 10 Οκτωβρίου και ως τις 20 Οκτωβρίου θα φιλοξενηθεί η παρουσίαση των νέων ποδηλάτων Electra για το 2014 σε μια πρωτότυπη παρουσίαση.

Aπό τα μέσα Νοεμβρίου και για επιλεγμένες Τετάρτες, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Balux θα παρουσιάζονται θεατρικές παραστάσεις. Έναρξη θα κάνει το μονόπρακτο του Ίσραελ Άρθρουρ Χόροβιτς «Η Γραμμή», στο οποίο ο Αμερικανός συγγραφέας σατιρίζει τον διακαή πόθο της πρωτιάς, σε ένα έργο που παραμένει επίκαιρο.

1/3

Δείτε ακόμη: Οι καλύτερες ξένες τηλεοπτικές σειρές

Επιπρόσθετες προσφορές του Balux Winter edition:

Theater Nights από μέσα Νοεμβρίου – Στους λάτρεις του θεάτρου, από τα μέσα Νοεμβρίου το Balux Café προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους θεατρική παράσταση απολαμβάνοντας ένα menu 2 ατόμων μόνο με 25€!

Birthday/Nameday Party με 15% έκπτωση – To Balux Cafe γιορτάζει μαζί σας και σας και σας προσφέρει την ημέρα των γεννεθλίων σας ή της εορταστικής σας εορτής 15% έκπτωση σε ότι κατανάλωση κάνετε έσεις και η παρέα σας! Η προσφορά ισχύει για όλες τις μέρες πλην του Σαβατοκύριακου και κατόπιν τηλεφωνικής κράτησης.

Lunch Break μόνο 9,99€ καθημερινά (12.00-18.00) – Απολάυστε Δευτέρα με Παρασκευή το μεσημεριανό σας γεύμα με 9,99€. Το μενού περιλαμβάνει σαλάτα και κυρίως το πιάτο ημέρας.

Περισσότερες λεπτομέρειες και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Balux café-the house project.

Balux Café-the house project – 58 Λεωφόρος Ποσειδώνος, Αστέρας Γλυφάδας

Δείτε ακόμη: Navarino Bike Festival: Στην τελική ευθεία