Η χρήση των online εργαλείων στην εκπαίδευση

Η χρήση των online εργαλείων στην εκπαίδευση

Η Google εκπαιδεύει την κοινότητα του Tutorizon στην Αθήνα.

Στα πλαίσια του πρώτου Tutorizon LiftUP event, του νέου, αποκλειστικού εκπαιδευτικού προνομίου για την κοινότητα του Tutorizon, η Google Hellas θα εκπαιδεύσει την κοινότητα του Tutorizon στη χρήση των online εργαλείων της στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Οι tutors του Tutorizon θα εκπαιδευτούν πάνω στη χρήση εργαλείων που επιτρέπουν την εύκολη διδασκαλία online αλλά και την οργάνωση ενός μαθήματος με τα πιο σύγχρονα μέσα. Επιπλέον, η κυρία Σοφία Παπαδημητρίου, guest speaker του event και υπεύθυνη Digital και Social Communications της Κρατικής Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης, θα αναφερθεί στο Flipped Classroom, μια μοντέρνα μέθοδο εκπαίδευσης που ενσωματώνει την τεχνολογία στην εκπαίδευση και φέρνει την επανάσταση παγκοσμίως.

Διαβάστε ακόμη: Tutorizon: παράθυρο στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό γίγνεσθαι

Το event θα λάβει χώρα στις 11 Μαρτίου στα γραφεία της Google Hellas, (Φραγκοκλησιάς 7, Μαρούσι) και οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά. Μετά το event θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Τι είναι τα Tutorizon LiftUPs;
Στα πλαίσια της συνεχούς παροχής κινήτρων για βελτίωση και εκπαίδευση, δημιουργήθηκαν τα Tutorizon LiftUPs, μια σειρά από εκπαιδευτικά events αποκλειστικά για τους tutors της κοινότητας του Tutorizon σε συνεργασία με μεγάλους ανεξάρτητους φορείς. Εντελώς δωρεάν δίνεται η δυνατότητα στην κοινότητα του Tutorizon να εκπαιδεύεται πάνω σε θέματα που άπτονται της εκπαιδευτικής διαδικασίας, δημιουργώντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

*Οι θέσεις είναι εξαιρετικά περιορισμένες