Δέκα χρόνια ThinkDigital – Δέκα χρόνια Digital Marketing

Δέκα χρόνια ThinkDigital – Δέκα χρόνια Digital Marketing

Το TDG γιορτάζει τα δέκα του χρόνια σχεδιάζοντας τα επόμενα δέκα.

Ο όμιλος TDG, ένας από τους κορυφαίους Digital Marketing & Ad-Tech ομίλους στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, γιορτάζει φέτος δέκα χρόνια συνεχούς καινοτομίας και ανάπτυξης, εξυπηρετώντας διαφημιζόμενους  στις αναδυόμενες αγορές.

Σε μία εορταστική ατμόσφαιρα για τους εργαζομένους και συνεργάτες του TDG, ο Οδυσσέας Ντότσικας, ιδρυτής και Δ/νων Σύμβουλος, δήλωσε: “Από το 2006, το TDG, καθιερώθηκε ως το digital powerhouse που δίνει πρόσβαση σε νέα ψηφιακά κανάλια, νέες πρακτικές επικοινωνίας και εκπαιδεύει τοπικούς παίκτες να πλοηγούνται στις νέες τάσεις της ψηφιακής εξέλιξης, εξαλείφοντας ολιγοπωλιακούς φραγμούς και μονοπώλια. Γιορτάζουμε αυτά τα 10 χρόνια, κοιτάζοντας τα επόμενα 10. Bring them on”.

Το TDG απασχολεί περισσότερους από 130 υπαλλήλους στα 8 τοπικά του γραφεία. Λειτουργεί μέσα από 4 εξειδικευμένες εταιρείες, ThinkDigital, ForestView, TailWind, και Project Agora. Το TDG είναι επίσης ο διοργανωτής του ICEEfest, ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια πάνω στο digital marketing στην Ευρώπη.