Διάθεση για ΜΠΛΕ

Διάθεση για ΜΠΛΕ

Το συγκρότημα που αποτέλεσε την μεγάλη έκπληξη της δεκαετίας του ’90 θα είναι και πάλι κοντά μας για μια και μοναδική εμφάνιση.

Κάτι θα σας λένε ακόμα τα τραγούδια «Φοβάμαι», «Νιώθω ενοχές», «Πιάνω φωτιά», «Τον ίδιο το Θεό», «Κόκκινο φιλί», «Δε θέλω», «Μια φορά κι ένα καιρό». Ακόμα και στο διάβασμα του τίτλου κάποιων τραγουδιών μας έρχεται στο μυαλό η μελωδία τους. Πάνε ήδη περισσότερα από 15 χρόνια από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν στην ελληνική μουσική σκηνή οι ΜΠΛΕ, ανατρέποντας τα μέχρι τότε δεδομένα με τον ιδιαίτερο ήχο τους και την μοναδική αισθητική τους.

Οι ΜΠΛΕ από το 1996 έως σήμερα δεν έχουν σταματήσει να μας εντυπωσιάζουν με το ταλέντο τους αλλά και με το ήθος και την σκηνική τους παρουσία που είναι αντάξια συγκροτημάτων της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Διαβάστε ακόμη: Η άγνωστη όψη των Βαλκανίων

Αυτό το μεγάλο ελληνικό συγκρότημα λοιπόν θα απολαύσουμε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου σε μια και μοναδική εμφάνιση στη σκηνή του Ρυθμός Stage (Μαρίνου Αντύπα 38) Αναμένεται μια βραδιά εκρηκτική που θα καθηλώσει και τον πιο δύσπιστο απέναντι στη ροκ ελληνική μουσική. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 22.30 ενώ το εισιτήριο είναι στα 12 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνεται ένα ποτήρι κρασί ή μπύρα.