Δύο ελληνικές εταιρείες στη μεγαλύτερη γερμανική έκθεση Intralogistics

Δύο ελληνικές εταιρείες στη μεγαλύτερη γερμανική έκθεση Intralogistics

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 23 Μαΐου στο Ανόβερο.

Δύο Ελληνικές εταιρίες οι Helm Hellas και Systems Sunlight πρόκειται να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση Intralogistics και Logistics, της Γερμανίας όπως ενημερώνει το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

Η διεθνής έκθεση CeMAT είναι η σημαντικότερη κλαδική έκθεση των Intralogistics και θα πραγματοποιηθεί στο Ανόβερο, 19 έως 23 Μαΐου 2014. Περισσότεροι από 1.100 εκθέτες, μεταξύ των οποίων οι δύο ελληνικές επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν εξειδικευμένα προϊόντα, υπηρεσίες, καθώς και προσαρμοσμένες λύσεις για τον κάθε τομέα.

Σημειώνεται ότι, η CeMAT ξεπερνά πλέον τα σύνορα της Ευρώπης και διοργανώνεται τον Σεπτέμβριο του 2014 στη Ρωσία, τον Οκτώβριο στην Κίνα, το Δεκέμβριο στην Ινδία, καθώς και το 2015 το Μάιο στην Ιταλία και τον Ιούλιο στη Βραζιλία.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Ανοβέρου Deutsche Messe AG για την Ελλάδα και την Κύπρο, σημειώνει ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ. 210 6419026 για πληροφορίες, καθώς και να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.cemat.de για να ενημερωθεί σχετικά με το πλήρες πρόγραμμα και τον κατάλογο προϊόντων και εκθετών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη: Αύξηση 177% στα ταμειακά διαθέσιμα του ΟΛΠ το 2013