Δείτε το «θηρίο» tablet της Panasonic (video)

Δείτε το «θηρίο» tablet της Panasonic (video)

Με οθόνη 20 ιντσών και ανάλυση 4k στην αγορά το 2014 με τιμή για υψηλά βαλάντια. 

H Panasonic γνωστοποίησε ότι η νέα της ταμπλέτα 20 ιντσών με ανάλυση 4Κ θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο στην αγορά. Πρόκειται για το tablet με όνομα «Panasonic Toughpad 4K UT-MB5 tablet», ένα «θηρίο» με ανάλυση οθόνης 3840 x 2560, το οποίο θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Αμερική, με κόστος 5.999 ευρώ. Το εν λόγω tablet δεν απευθύνεται στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, αλλά κυρίως σε επαγγελματίες, όπως ιατρούς, μηχανικούς, φωτογράφους και κινηματογραφιστές.

Το λειτουργικό του tablet είναι τα Windows 8, ο επεξεργαστής ο Intel Core i5 στα 1,9Ghz, ενώ η ταμπλέτα εξοπλίζεται με αυτόνομη κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce, 8GB μνήμης RAM και SSD συνολικής χωρητικότητας 256GB. Η αυτονομία μπαταρία του,σύμφωνα με την Panasonic , δεν θα ξεπερνάει τις δύο ώρες.

Με λόγο θέασης 15:10, η ταμπλέτα των 20 ιντσών μπορεί να προβάλλει σε σχεδόν πλήρες μέγεθος ισοδύναμο με μια σελίδα Α3, γεγονός που την καθιστά ιδανική για την προβολή εφημερίδων και περιοδικών καθώς και φωτογραφιών με την ίδια αναλογία, εξηγεί ο κατασκευαστής.

Ακόμα, ο ιαπωνικός κολοσσός υποστηρίζει πως, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει την ταμπλέτα όπως το χαρτί για να γράψει επάνω της με το εκπληκτικής ανάλυσης ψηφιακό πενάκι, απαραίτητο και ικανό να εξυπηρετήσει την αναγνώριση χειρόγραφου κειμένου.

Διαβάστε ακόμη: Σταματάει να παράγει «πλάσμα» τηλεοράσεις η Panasonic