Δείτε τι πρέπει να φορέσετε για να πάρετε την δουλειά που σας ενδιαφέρει

Δείτε τι πρέπει να φορέσετε για να πάρετε την δουλειά που σας ενδιαφέρει

Εκτός από τα έχετε όλα τα προσόντα, υπάρχει και κάτι που πρέπει να φορέσετε για να εντυπωσιάσετε τους μελλοντικούς σας εργοδότες.

Η προετοιμασία για την συνέντευξη εργασίας έχει πολλά στάδια. Απ’ το πώς θα χαιρετήσετε μόλις μπείτε στην αίθουσα, μέχρι τι θα βάλετε.

Μόλις ανοίξει η πόρτα και συστηθείτε έως τη στιγμή που θα πείτε «αντίο» είναι όλα κομμάτια του παζλ της νέας σας δουλειάς.

Δεν αρκεί, όμως, να έχετε απλά όλες τις ικανότητες – πρέπει να ξέρετε και να τις παρουσιάσετε. Αν μπορούσαμε να φοράμε μια πινακίδα που να λέει «Προσλάβετε με» ίσως να το κάναμε κι αυτό!

Ίσως… γιατί η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο θα ήταν τρελό. Ας βρούμε, λοιπόν, κάτι πιο «ήρεμο» με εξίσου σίγουρα αποτελέσματα.

Το κλειδί για να «εκτοξεύσετε» μια συνέντευξη και ίσως τα πάντα στη ζωή, είναι να αποπνέετε εμπιστοσύνη.
Μια βρετανική εταιρεία t-shirt διεξήγαγε μια μελέτη όπου 1.000 πελάτες ερωτήθηκαν ποιο χρώμα τους κάνει να νιώθουν πιο σίγουροι.

Σύμφωνα με το 48% των γυναικών και το 64% των ανδρών, το χρώμα της εμπιστοσύνης είναι ένα και είναι κλασσικό: το μαύρο.

“Black is the new black” και όχι άδικα, αφού είναι διαχρονικό, κολακευτικό και σύμφωνα με τη μελέτη σας κάνει να δείχνετε σοβαροί και αξιόπιστοι.

Ποιος δε θέλει να γίνει αμέσως αντιληπτό πως διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, ειδικά όταν προσπαθεί να εντυπωσιάσει το νέο αφεντικό;