Έκλεψαν την παράσταση πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη εμφάνισή τους μετά τον αρραβώνα

Έκλεψαν την παράσταση πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη εμφάνισή τους μετά τον αρραβώνα
epa06361112 Britain's Prince Harry (L) and US actress Meghan Markle visit the Terrence Higgins Trust World AIDS Day charity fair at the Nottingham Contemporary, Britain, 01 December 2017. This is the newly-engaged couple's first joint official public engagement. Prince Harry and Markle announced their engagement on 27 November 2017 and are due to marry at Windsor Castle in May 2018. EPA/NIGEL RODDIS

Το ζευγάρι παραβρέθηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η μνηστή του Μέγκαν Μαρκλ πραγματοποιούν την Παρασκευή την πρώτη κοινή τους επίσημη βασιλική εμφάνιση, έπειτα από την ανακοίνωση του επικείμενου γάμου τους, με στόχο την ενημέρωση για το HIV/AIDS και για την νεανική εγκληματικότητα.

Η επίσκεψή τους σε φιλανθρωπική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids έχει συμβολικό χαρακτήρα για τον Χάρι καθώς η αείμνηστη μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα συνέβαλε στην εξάλειψη του στίγματος που ακολουθούσε τους οροθετικούς και τους πάσχοντες.

Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος είναι πέμπτος στη σειρά διαδοχής στον θρόνο, και η αμερικανίδα ηθοποιός, γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην αμερικανική δραματική σειρά “Suits”, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα τον αρραβώνα τους προκαλώντας φρενίτιδα και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Πρόκειται να παντρευτούν τον επόμενο Μάιο στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνσδορ, κατοικία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας εδώ και σχεδόν 1.000 χρόνια.