Εμπρηστική επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Εμπρηστική επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη
(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγο του Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης λίγο πριν την ομιλία του, στην 81η ΔΕΘ, Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Ανελέητη στοχοποίηση από τα υπόγεια του Μαξίμου με στόχο εμένα», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την εμπρηστική επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη.

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα στην επιχείρηση της συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρέβας Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από τρία γκαζάκια στην είσοδο της επιχείρησης, που βρίσκεται στην οδό Τάκη, στην περιοχή του Ψυρρή, τα οποία εξερράγησαν στις 2:40. Από την έκρηξη προκλήθηκε μαύρισμα στην είσοδο. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφάλεια Αττικής.

«Ανελέητη στοχοποίηση από τα υπόγεια του Μαξίμου με στόχο εμένα»

Για «ανελέητη στοχοποίηση από τα υπόγεια του Μαξίμου» με στόχο να πλήξουν τον ίδιο κάνει λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας την επίθεση αγνώστων με γκαζάκια κατά της επιχείρησης της συζύγου του, Μαρέβας τα ξημερώματα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ, «δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει».

«Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.