Ένα εκατ. ευρώ από επενδυτές για το ελληνικό Book’n’Bloom

Ένα εκατ. ευρώ από επενδυτές για το ελληνικό Book’n’Bloom

Τρίτη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου απέσπασε η startup που προσφέρει  ασφαλές σύστημα online ραντεβού, απόλυτα ενσωματωμένο στο Facebook.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι η «καρδιά» της επιχειρηματικότητας. Εκεί, μπορείς να βρεις ακόμα ανθρώπους χαμογελαστούς, την ιδιοκτήτρια να σηκώνει το τηλέφωνο και να κλείνει τι ραντεβού, ανθρώπους που είναι αφεντικά και υπάλληλοι ταυτόχρονα.

Οι άνθρωποι αυτοί χρειάζονται μια βοήθεια, αφού ο αριθμός των καθηκόντων σίγουρα είναι μεγάλος και ο χρόνος τους σίγουρα περιορισμένος.

Όσο κι αν προσπαθούν μόνοι τους, φαίνεται πως στις μέρες μας η «κλασσική διαφήμιση» της καλής φήμης ενός μαγαζιού δεν αποδίδει πια. Γιατί σήμερα υπάρχει το Facebook και πλέον το… Book’n’Bloom!

Το Book’n’Bloom είναι ένα εύχρηστο και ασφαλές σύστημα online ραντεβού, απόλυτα ενσωματωμένο στο Facebook, που επιτρέπει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να διατηρήσουν τους υπάρχοντες πελάτες τους και να προσελκύσουν νέους προσφέροντας πρακτικά χαρακτηριστικά.

Οι εταιρείες θα μπορούν πλέον να γλυτώνουν χρόνο κάθε φορά που οι πελάτες ξεχνούν το ραντεβού ή έρχονται με μεγάλη καθυστέρηση. Χάρη στην υπενθύμιση μέσω SMS οι πελάτες θα έχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, γιατί θα ενημερώνονται εγκαίρως για τα επερχόμενα ραντεβού τους. Έτσι, δε θα υπάρχει κανένα κενό στο πρόγραμμα!

Το Book’n’Bloom είναι ακριβώς αυτό: Ραντεβού, επιβράβευση πελατών, εύκολη και γρήγορη διαχείριση, μοναδικές προσφορές, περιεχόμενο για τα social media, ακόμη και online προπληρωμή ραντεβού με μια κίνηση – εύκολα και γρήγορα.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως αύξησε τη χρηματοδότηση από τους ήδη υπάρχοντες επενδυτές της, φτάνοντας το 1 εκατ. ευρώ σε 3 ξεχωριστούς γύρους, χρήματα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την επέκταση τους στην Λατινική Αμερική ενώ ελπίζουν να προσεγγίσουν και την αμερικάνικη αγορά.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεχή υποστήριξη που βλέπουμε από τους επενδυτές μας και την πίστη τους στην ομάδα και το προϊόν μας», δήλωσε ο συν- ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος Claus Rosenberg Gotthard.