Επιχειρήσεις και φοιτητική ζωή πάνε μαζί (και βραβεύονται!)

Επιχειρήσεις και φοιτητική ζωή πάνε μαζί (και βραβεύονται!)

Παρουσίαση του διαγωνισμού Global Student Entrepreneur Award κατά τη διάρκεια του Startup Safary Athens.

Ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση του διαγωνισμού Global Student Entrepreneur Award (GSEA), που θεσμοθετεί για πρώτη φορά το Entrepreneurs’ Organization (ΕΟ), το ισχυρότερο δίκτυο από και για επιχειρηματίες, παγκοσμίως, στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016, στο πλαίσιο του φετινού Startup Safary Athens για τον εορτασμό της Διεθνούς Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας (Global Entrepreneurship Week -GEW).

Πρόκειται για έναν παγκόσμιο διαγωνισμό ο οποίος απευθύνεται σε φοιτητές που τρέχουν τη δική τους επιχείρηση. Οι νικητές έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στα Global Finals που θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο του 2017 στη Φρανκφούρτη, με πάνω από 1.700 συμμετέχοντες από 50 χώρες.

Το ΕΟ GSEA είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους επιχειρηματίες μαθητές να διευρύνουν το δίκτυο τους, να βρουν επενδυτές και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους.

Να τονίσουμε πώς και ο στόχος του ΕΟ είναι η προσωπική εξέλιξη των μελών του και, κατ’ επέκταση, παίζει καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

Φίλιππος Μπρίνκμαν CEO Travelplanet24.com – From Startup to ScaleUp
Ναταλία Κρίτσαλη Blood-e- How I met 2 billion worth of entrepreneurs in 2 days
Αναστάσης Λώζος μέλος ΕΟ – Παρουσίαση Διαγωνισμού GSEA

Το event θα φιλοξενηθεί στο open day της νέας θερμοκοιτίδας In*vent, (Βλαχάβα 6-8, Μοναστηράκι), στις 19/11, από τις 16:45 – 17:30.