Το gadget που διορθώνει τη στάση μας

Το gadget που διορθώνει τη στάση μας

Η λάθος θέση του κορμού είναι το Νο1 πρόβλημα της καθιστικής ζωής. Δείτε πώς διορθώνεται πανεύκολα.

Παραδεχτείτε το, όλοι καμπουριάζουμε. Η πλάτη μας κυρτώνει πολλές φορές όταν καθόμαστε, ακόμα και όταν περπατάμε. Και επειδή η σωστή στάση της πλάτης δεν είναι μόνο ζήτημα υγείας, αλλά και καλής εντύπωσης που δίνουμε στους γύρω μας, είναι κάτι που πρέπει να προσέχουμε πολύ. Και μπορεί όταν ήμασταν μικροί να είχαμε τους γονείς μας να μας υπενθυμίζουν συνεχώς «στάσου ίσια!», σήμερα όμως το βάρος πέφτει στους δικούς μας ώμους• κυριολεκτικά.

Το Lumo Lift έρχεται να υποκαταστήσει την γονεϊκή συμβουλή παρακολουθώντας μας αθόρυβα και θυμίζοντάς μας να «ισιώσουμε» κάθε φορά που ξεχνιόμαστε. Το τοποθετούμε στα ρούχα μας και αυτό ανιχνεύει κάθε φορά τη στάση μας. Μόλις αντιληφθεί ότι… χαλαρώσαμε παράγει έναν ανεπαίσθητο βόμβο.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η σωστή στάση βοηθάει το σώμα μας να παράγει ορμόνες που μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα, αλλά και περισσότεροι δυναμικοί.

Αλλά η συσκευή δεν σταματάει εκεί. Ο αισθητήρας κίνησης που διαθέτει μετράει τα βήματά μας μέσα στην ημέρα και στέλνει τα αποτελέσματα στην εφαρμογή στο κινητό μας η οποία αναλαμβάνει να μας προτρέψει να ασκηθούμε περισσότερο.

Το Lumo Lift θα είναι διαθέσιμο την άνοιξη με τιμή προπαραγγελίας τα 69 δολάρια. Στη συνέχεια θα ανεβεί στα 99.

Δείτε το βίντεο