Γιατί το Pokémon Go στο Apple Watch είναι μια καταπληκτική ιδέα της Apple!

Γιατί το Pokémon Go στο Apple Watch είναι μια καταπληκτική ιδέα της Apple!
Apple Inc. COO Jeff Williams discusses the Apple Watch Series 2 during an Apple media event in San Francisco, California, U.S. September 7, 2016. REUTERS/Beck Diefenbach - RTX2OJCC

Δυο μεγάλες εκπλήξεις που κανείς δεν περίμενε από την τεχνολογική εταιρεία.

H βελτιωμένη κάμερα, η αντίσταση του νερού , η έλλειψη της υποδοχής των ακουστικών – ήταν λίγο πολύ γνωστά για τα νέα iPhone της Apple. Ωστόσο, υπήρχαν δύο μεγάλες εκπλήξεις που κανείς δεν περίμενε: το ντεμπούτο του Super Mario στο iPhone και το λανσάρισμα του Pokémon Go στο Apple Watch.

Η «άφιξη» του Μάριο στο iPhone είναι ένα σημάδι ότι η Nintendo έχει λάβει στα σοβαρά τη δραστηριότητά της στα smartphones, καθώς και ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες με το δικό της hardware.

Το Pokémon Go, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι ένα παιχνίδι κίνησης. Οι παίκτες πρέπει να περπατήσουν και να εξερευνήσουν διάφορες περιοχές στον πραγματικό κόσμο, προκειμένου να συλλάβουν τα πλάσματα αυτά. Όμως παράλληλα, με το Apple Watch οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία στο τέλος να ενημερωθούν για το πόσα χιλιόμετρα διένυσαν, καθώς και πόσες θερμίδες έκαψαν.

Πρόκειται για ένα νέο χαρακτηριστικό της Apple, με το οποίο θέλει να διασκεδάζει τους χρήστες της και παράλληλα να τους ενημερώνει για τη φυσική τους κατάσταση.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να λανσάρει ένα ειδικό εξάρτημα με παρόμοια οφέλη για όσους δεν διαθέτουν Apple Watch.