H ελληνική Green Cola διαθέσιμη και στη Γερμανία!

H ελληνική Green Cola διαθέσιμη και στη Γερμανία!
Photo:

Η εταιρεία ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου, καινοτόμου προϊόντος τύπου Cola, με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, την Pure Cola.

Την διεύρυνση της παρουσίας των προϊόντων της στο εξωτερικό ενισχύει η εταιρεία Green Cola Hellas. Συγκεκριμένα, η Green Cola σε συνέχεια των εμπορικών συμφωνιών της σε 12 χώρες ανά τον κόσμο, είναι πλέον διαθέσιμη στη γερμανική αγορά.

Όπως ανακοινώθηκε, στη βάση του μοντέλου συνεργασίας που ακολουθεί με τοπικούς εμφιαλωτές, η εταιρεία Green Cola Hellas υπέγραψε σχετική συμφωνία συνεργασίας που επιτρέπει την παρουσία της στη Γερμανία.

Εξάλλου, η Green Cola Hellas ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου, καινοτόμου προϊόντος τύπου Cola, με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, την Pure Cola.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για το πρώτο αναψυκτικό τύπου Cola με φυσικής προέλευσης εκχύλισμα από πράσινο τσάι, πλούσιου σε κατεχίνες που είναι γνωστές για την αντιοξειδωτική τους δράση. Η Pure Cola, στην οποία δεν περιέχεται ζάχαρη, καφεΐνη και συντηρητικά είναι η νέα πρόταση της εταιρείας στην κατεύθυνση που χάραξε επιτυχημένα η Green Cola, αυτή των αναψυκτικών που μπορούν να ενταχθούν στην υγιεινή διατροφή.

Ο Γιάννης Χήτος, Εκτελεστικός Πρόεδρος της Green Cola Hellas, σημείωσε «είμαστε προσηλωμένοι στο επιχειρηματικό μας πλάνο. Ταυτόχρονα με την επέκτασή μας σε ξένες αγορές, παρασκευάζουμε νέα προϊόντα που δεν ακολουθούν την πεπατημένη της αγοράς αλλά δημιουργούν μια νέα κατηγορία αναψυκτικών».

Η Pure Cola βρίσκεται ήδη διαθέσιμη σε πολλές αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Παράλληλα, σε λίγες ημέρες, η Green Cola Hellas θα ανακοινώσει το επαναλανσάρισμα της σειράς «Μπλε».