H Intracom Telecom στους 10 μεγαλύτερους παρόχους ασφάλειας cloud

H Intracom Telecom στους 10 μεγαλύτερους παρόχους ασφάλειας cloud
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κορυφαία διεθνής διάκριση για την παροχή του ύψιστου επιπέδου ασφάλειας στην Hellas Online για τις υπηρεσίες hol cloud.

Στους δέκα μεγαλύτερους τεχνολογικούς παρόχους παγκοσμίως για θέματα ασφάλειας υπηρεσιών Cloud συγκαταλέγεται η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων ενοποίησης δικτύων, σύμφωνα με τη μελέτη του ανεξάρτητου φορέα στον τομέα της ασφάλειας CloudeAssurance.

Κατόπιν της πιστοποίησης ISO 27001:2005 που πρόσφατα έλαβε η εταιρεία Intracom Telecom προκειμένου να διασφαλίσει την παροχή του ύψιστου επιπέδου ασφάλειας στην Hellas Online για τις υπηρεσίες hol cloud και η οποία πιστοποίηση επικυρώνει το δομημένο και οργανωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών της Intracom Telecom, η εταιρεία έχει συμπεριληφθεί για δύο συνεχόμενα τρίμηνα στις αξιολογήσεις της CloudeAssurance.

«Η Intracom Telecom είναι η πρώτη εταιρία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη που έχει σχεδιάσει, κατασκευάσει, αλλά και λειτουργεί μια δημόσια υποδομή υπηρεσιών Cloud, η οποία έχει λάβει τέτοιες σημαντικές διακρίσεις. Η εταιρία μέσω του εμπορικού της συνεργάτη hellas online διαθέτει πλέον στο portfolio του hol cloud και “Security as a Service” στην ελληνική αγορά, προσφέροντας μοναδικά οφέλη μέσω της πιστοποιημένης και εξαιρετικά ασφαλούς υποδομής της», δήλωσε ο Χρήστος Κοντέλλης, Γενικός Διευθυντής Υπηρεσιών της Intracom Telecom.

Ο Φώτης Κωνσταντέλλος, Chief Commercial Officer της hellas online, δήλωσε σχετικά: «Η hellas online, ο πρώτος τηλεπικοινωνιακός πάροχος που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες cloud για επιχειρήσεις, έχει επενδύσει σημαντικά κεφάλαια στην αρτιότητα των υποδομών, την τεχνογνωσία, και κυρίως την ασφάλεια του hol cloud. Η κορυφαία διεθνής διάκριση του συνεργάτη μας Intracom Telecom για την ασφαλή λειτουργία των cloud υπηρεσιών μας, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας και ενδυναμώνει τις προσπάθειές μας για τον εμπλουτισμό των hol cloud υπηρεσιών μας».

H Intracom Telecom έχει επιτυχώς ολοκληρώσει το πρώτο επίπεδο πιστοποίησης του Cloud Security Alliance (CSA).

Διαβάστε ακόμη: Νέα συνεργασία για την Intracom Telecom