H περίεργη σύμπτωση και η σημερινή κλήρωση του Τζόκερ

H περίεργη σύμπτωση και η σημερινή κλήρωση του Τζόκερ

Κληρώνει σήμερα το Τζόκερ και στα πρακτορεία σπεύδουν πολλοί πολίτες για να κυνηγήσουν την τύχη τους.

Το ποσό είναι πολύ μεγάλο, καθώς το Τζόκερ δίνει στον υπερτυχερό που θα το κερδίσει 17 εκατ. ευρώ που έχουν συγκεντρωθεί ευρώ έπειτα από 15 διαδοχικά τζακ ποτ. Η προθεσμία για την κατάθεση των δελτίων εκπνέει στις 20:30 της Πέμπτης και η κλήρωση θα γίνει στις 21.00.

Στην τελευταία κλήρωση της Κυριακής παίζονταν 1000 δελτία το δευτερόλεπτο, με τα πιθανά κέρδη να είναι κατά 3 εκατ. ευρώ λιγότερα. Ούτε όμως τότε βρέθηκε τυχερός με αποτέλεσμα η αγωνία να μεταφέρεται για απόψε. Οι αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν: 5, 9, 16, 39, 42 και Τζοκερ ο αριθμός: 12.

Η τελευταία φορά που είχε βρεθεί κερδισμένο δελτίο στο τζόκερ ήταν στις 11 Σεπτεμβρίου, όταν ένας νικητής είχε κερδίσει 603.000 ευρώ. Από τότε έχουν γίνει 15 κληρώσεις να υπάρξει κανείς με το απόλυτο των προβλέψεων που ισοδυναμεί και με «νίκη» στον διαγωνισμό.

Κι αν για το ποσό που θα μοιραστεί το ρεκόρ παραμένει στον Απρίλιο του 2010 όταν είχαν μοιραστεί, μετά από 14 τζακ ποτ, 20 εκατομμύρια ευρώ, το ίδιο μάλλον δεν θα συμβεί με τις στήλες που θα συμπληρωθούν καθώς είναι πολύ πιθανόν να ξεπεραστούν οι 40 εκατομμύρια του ίδιου μήνα αν κρίνει κανείς από την πορεία των τελευταίων κληρώσεων: 16 εκατομμύρια πριν από δύο Κυριακές, 22 εκατομμύρια την περασμένη Πέμπτη, 30 εκατομμύρια την Κυριακή που μας πέρασε.

Η σύμπτωση είναι ότι το Τζοκερ έχει γενέθλια στην Ελλάδα, καθώς έκανε πρεμιέρα 5 Νοεμβρίου 1997. Έκλεισε δηλαδή τα 17 χρόνια, όσα και τα εκατομμύρια που μοιράζει απόψε.

Αξίζει να επισημανθεί πως το μεγαλύτερο τζακ ποτ στην ιστορία έδωσε 656 εκατομμύρια δολάρια στο mega millions στις ΗΠΑ, στις 30 Μαρτίου 2012, σε τρεις τυχερούς σε Μέριλαντ, Ιλλινόις και Κάνσας.