H Tesla Motors αλλάζει όνομα

H Tesla Motors αλλάζει όνομα
Photo:

Έπειτα από 13 χρόνια, η εταιρεία αλλάζει το brand της, θέλοντας να υπενθυμίσει ότι δεν είναι απλά μια επιχείρηση παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Η εταιρεία του Έλον Μασκ αποφάσισε έπειτα από 13 χρόνια να αλλάξει το όνομά της και από Tesla Motors θα μετονομαστεί σε Tesla, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Η απόφαση να αφήσει το «Motors» υπενθυμίζει παράλληλα τις φιλοδοξίες της εταιρείας να προχωρήσει πέρα από την πώληση ηλεκτρικών αυτοκινήτων στη δημιουργία μίας βιώσιμης ενεργειακής αυτοκρατορίας.

Σημειώνεται ότι η Tesla δημιούργησε ένα τεράστιο εργοστάσιο για την παραγωγή μπαταριών λιθίου-ιόντων και την πώληση συστήματος μπαταρίας, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να τροφοδοτεί ένα ολόκληρο σπίτι, ενώ τώρα θα προσφέρει ηλιακά πάνελ για στέγες, χάρη στην εξαγορά της Solar City.

Στα μελλοντικά σχέδια του Μασκ βρίσκεται και η κατασκευή φορτηγών και αστικών μεταφορών, καθώς και ένα δίκτυο μεταφορών, παρόμοιο με αυτό της Uber, καθώς όπως έχει δηλώσει ο ίδιος «η Tesla δεν είναι απλά μία εταιρεία αυτοκινήτων».

Διαβάστε επίσης: Βίντεο: Δείτε το εκπληκτικό εργοστάσιο – γίγας της Tesla