HotelBrain: Συμφωνία με το επενδυτικό κεφάλαιο SouthBridge Europe

HotelBrain: Συμφωνία με το επενδυτικό κεφάλαιο SouthBridge Europe
Photo:

Το κεφάλαιο στηρίζει δυναμικές επιχειρήσεις, προσφέροντας τους μακροπρόθεσμα αναπτυξιακά κεφάλαια (growth capital).

Την επίτευξη συμφωνίας με το επενδυτικό κεφάλαιο SouthBridge Europe ανακοίνωσε η ελληνική εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων HotelBrain.

Η συμφωνία αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της εμπιστοσύνης της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας στις δυνατότητες της HotelBrain για δυναμική ανάπτυξη και διατήρηση της ηγετικής θέσης της εταιρείας στον κλάδο της διαχείρισης ξενοδοχείων.

To επενδυτικό κεφάλαιο SouthBridge Europe, με βασικό επενδυτή του το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων(European Investment Fund), στηρίζει δυναμικές επιχειρήσεις, προσφέροντας τους μακροπρόθεσμα αναπτυξιακά κεφάλαια (growth capital).

Το SouthBridge Europe στοχεύει σε συνεργασίες με δυναμικούς επιχειρηματίες και εταιρείες που είναι σε θέση να προσαρμοστούν αποτελεσματικά στα νέα δεδομένα και να αποτελέσουν πόλο ανάπτυξης στο μέλλον.

Όπως δηλώνει ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της εταιρείας, κος Πάνος Παλαιολόγος “η συμφωνία της HotelBrain με έναν θεσμικό επενδυτή διεθνούς εγκυρότητας, επιβεβαιώνει την πεποίθησή μας ότι ο τουρισμός είναι μια από τις πιο ανεπτυγμένες διακλαδώσεις της ελληνικής επιχειρηματικότητας και διαθέτει μια τεράστια εξαγώγιμη τεχνογνωσία”.

H HotelBrain αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται περισσότερα από 110 ξενοδοχεία σε περισσότερους από 35 προορισμούς στην Ελλάδα, το Λίβανο, την Κύπρο και την Τουρκία.