Η PfB Group επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο

Η PfB Group επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο

O όμιλος εγκαινίασε πρόσφατα τη λειτουργία της πρώτης της θυγατρικής εταιρείας στην Λεμεσσό.

Στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου (SEM Region) επεκτείνεται η PfB Group, αναπτύσσοντας τις δραστηριότητες της, μετά την Ελλάδα και στην Κύπρο. Ο ελληνικός όμιλος που δραστηριοποιείται στο χώρο του ανθρώπινου δυναμικού από το 2007 εγκαινίασε πρόσφατα τη λειτουργία της πρώτης της θυγατρικής εταιρείας στην Λεμεσσό. Σύμφωνα με το στρατηγικό της πλάνο της PfB Group η επέκταση στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου θα συνεχιστεί με τις αγορές της Μάλτας και του Ντουμπάι.

Η συγκεκριμένη περιοχή έχει στρατηγική σημασία για την People for Business, καθώς προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης στους τομείς των υπηρεσιών, της ναυτιλίας, του τουρισμού και της ενέργειας.

«Πλέον, δεν μπορούμε να περιορίζουμε τις ανάγκες των εταιρειών και των υποψηφίων σε μια αγορά. Αυτή τη στιγμή, διακρατικά υπάρχουν σημαντικές ανάγκες στις επιχειρήσεις για υποψηφίους-ταλέντα και εμείς είμαστε εδώ για να τους φέρουμε σε επαφή, πέρα από τα σύνορα της κάθε χώρας. Αναμφίβολα, οι αγορές των χωρών της Νοτιοανατολικής Μεσογείου είτε μέσω του εμπορίου είτε μέσω συνεργειών παρουσιάζουν ανεξάντλητες δυνατότητες», επισημαίνει η Ρεβέκκα Πιτσίκα Πρόεδρος και CEO της PfB Group αναφερόμενη στην επέκταση του ομίλου στο εξωτερικό.

Η PfB Group,που έχει αναδειχθεί από την τοπική αγορά -και μάλιστα εν μέσω της οικονομικής κρίσης- συνδυάζοντας ταυτόχρονα πρακτικές και τεχνογνωσία από premium υπηρεσίες γνωρίζει καλά τον τρόπο λειτουργίας και τις ανάγκες των επιχειρήσεων στην περιοχή, αλλά και πώς θα πρέπει να χτίσουν την στρατηγική τους στο ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν και αναπτυχθούν την επόμενη ημέρα.