Η νέα έκπληξη της Ryanair

Η νέα έκπληξη της Ryanair
Photo:

Η ιρλανδική low cost αεροπορική εταιρεία μπαίνει σε κάτι εντελώς καινούργιο για αυτήν. 

Όταν σκέπτεστε την αεροπορική εταιρεία Ryanair σίγουρα το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό δεν είναι η «πολυτέλεια». Ωστόσο, παραμένει μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους στην Ευρώπη, στην οποία όμως , στο κόστος του εισιτηρίου, δεν περιλαμβάνεται κάποια επιπλέον υπηρεσία. Για παράδειγμα, πρέπει να πληρώσετε επιπλέον από την τιμή του εισιτηρίου, εάν θελήσετε να φάτε ή να πιείτε κατά τη διάρκεια της πτήσης, ενώ χρειάζεται να πληρώσετε ακόμη και για τη μεταφορά της βαλίτσας σας.

Συνεπώς, ένα πράγμα που σίγουρα δεν μπορείτε να συνδυάσετε στο μυαλό σας είναι τη Ryanair με ένα υψηλής κατηγορίας ιδιωτικό τζετ. Όμως, αυτό αναμένεται να αλλάξει, καθώς η εταιρεία πρόκειται να εγκαινιάσει μια υπηρεσία ενοικίασης εταιρικών τζετ.

Ο εκπρόσωπος της Ryanair, Robin Kiely δήλωσε ότι η ιρλανδική επιχείρηση είναι ενθουσιασμένη που θα εισέλθει στην εταιρική αγορά, προσθέτοντας ότι τα νέα αεροσκάφη θα είναι Boeing 737-700, χωρητικότητας έως 60 επιβατών και δερμάτινα καθίσματα.

Ο ίδιος προσέθεσε ότι τα τζετ θα είναι διαθέσιμα ως ιδιωτικά τσάρτερ.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης θα παρέχεται στους επιβάτες φαγητό, ενώ τα αεροσκάφη θα μπορούν να ταξιδεύουν για έξι ώρες. Η τιμή της ενοικίασης παραμένει άγνωστη.