Η σορός ενός ακόμη θύματος της πυρκαγιάς εντοπίστηκε στο Κόκκινο Λιμανάκι

Η σορός ενός ακόμη θύματος της πυρκαγιάς εντοπίστηκε στο Κόκκινο Λιμανάκι
Λουλούδια στο σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο από τις φλόγες το 6 μηνών βρέφος στο Μάτι μετά την πυρκαγιά που έπληξε την Ανατολική Αττική, Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018. Στους 83 ανέρχονται οι νεκροί από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής απολογισμό, ενώ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για την ταυτοποίηση των σορών - Αγωνία για τους συγγενείς των αγνοουμένων.

Στον εντοπισμό και την περισυλλογή μίας ακόμη σορού από τη θαλάσσια περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι στην ανατολική Αττική προχώρησαν στελέχη του λιμενικού σώματος με τη συνδρομή ανδρών της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.

Η σορός που, κατά πάσα πιθανότητα, ανήκει σε άνδρα, μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Ραφήνας.

Σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση της Πυροσβεστικής ο αριθμός των αγνοουμένων μετά τη φονική πυρκαγιά της περασμένης Δευτέρας έφτανε τους 25. Παράλληλα, οι ταυτοποιημένοι νεκροί έφτασαν τους 59 και οι μη ταυτοποιημένες σοροί τις 28, στις οποίες ενδέχεται ωστόσο να υπάρχει DNA περισσοτέρων του ενός ατόμων ή σε πολλές σορούς DNA του ιδίου ατόμου.

Χθες η Πυροσβεστική έκανε έκκληση προς τα ΜΜΕ, μέχρι να ταυτοποιηθούν όλες οι σοροί που βρίσκονται στο νεκροτομείο, να μην προσθέτουν τους νεκρούς με τους αγνοούμενους, καθώς επί της ουσίας, πολλοί από τους φερόμενους ως αγνοούμενοι μπορεί να είναι μεταξύ των νεκρών που δεν έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ με τα υπάρχοντα στοιχεία μπορεί ακόμα να δοθεί οριστική απάντηση για τον αριθμό των νεκρών.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τη νεώτερη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας , γυναίκα εγκαυματίας που νοσηλεύεται στο «Γ. Γεννηματάς» παρουσίασε επιδείνωση, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε σήμερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου. Αυτή τη στιγμή, 43 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 11 σε ΜΕΘ. Ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Δείτε ακόμη: Κορυφώνεται η αγωνία για τους αγνοούμενους της πυρκαγιάς – Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής