Η τιμή- ρεκόρ που πουλάει η Σακίρα πουλάει τη βίλα της στο Μαϊάμι

Η τιμή- ρεκόρ που πουλάει η Σακίρα πουλάει τη βίλα της στο Μαϊάμι

Το 2016, είχε ήδη «ρίξει» τη βίλα στην αγορά για 13,9 εκατομμύρια δολάρια, αλλά στη συνέχεια περιόρισε τις προσδοκίες της.

11,648 εκατομμύρια δολάρια πουλάει η Σακίρα τη βίλα της στο Μαϊάμι Μπιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Variety, η Κολομβιανή τραγουδίστρια την είχε αποκτήσει έναντι 3,38 εκατομμυρίων δολαρίων το 2001. Μερικά χρόνια αργότερα, την είχε νοικιάσει με το μηνιαίο νοίκι να φτάνει τα 45.000 δολάρια. Το 2016, είχε ήδη «ρίξει» τη βίλα στην αγορά για 13,9 εκατομμύρια δολάρια, αλλά στη συνέχεια περιόρισε τις προσδοκίες της.

Η ιδιοκτησία της Σακίρα και του Ζεράρ Πικέ, εκτείνεται σε οικόπεδο 2.000 τμ, και έχει έκταση 800 τμ. Αποτελείται από έξι δωμάτια, επτά μπάνια, ένα γραφείο, μια αίθουσα για μπιλιάρδο και ένα γυμναστήριο. Αλλά επίσης, μια αυλή, μια πισίνα και μια ιδιωτική αποβάθρα για να μπορεί να αγκυροβολήσει πλοίο στον κόλπο του Μαϊάμι.

Η Σακίρα και ο Πικέ ζουν κυρίως στη Βαρκελώνη, όπου αγόρασαν το 2012 μια έκταση στη γειτονιά Esplugues de Llobregat. Στη συνέχεια, το 2015, αγόρασαν μια βίλα έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ στην καρδιά της γειτονιάς de Pedralbes. Κρυμμένη πίσω από έναν τεράστιο τοίχο, η βίλα ήταν περίπου 1.400 τμ με επτά δωμάτια, δύο κουζίνες, μια πισίνα. Η τραγουδίστρια έχει και ένα σπίτι στις Μπαχάμες.