Η Uber αποκτά τη δική της εφαρμογή για παραγγελίες φαγητού

Η Uber αποκτά τη δική της εφαρμογή για παραγγελίες φαγητού

H νέα εφαρμογή της Uber αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στα τέλη Μαρτίου.

Εδώ και ένα χρόνο η Uber έχει ξεκινήσει να φέρνει το φαγητό σας όπου κι αν βρίσκεστε. Τώρα, η υπηρεσία μίσθωσης αυτοκινήτων σκέφτεται να δημιουργήσει μια αυτόνομη εφαρμογή για το λεγόμενο UberEats, μέσω της οποίας οι πελάτες της θα μπορούν να παραγγέλνουν από διάφορα εστιατόρια, καθώς μέχρι σήμερα οι χρήστες μπορούσαν να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους στην ήδη υπάρχουσα εφαρμογή της Uber.

Η UberEats εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο στο Τορόντο, ωστόσο αναμένεται να λειτουργήσει σε δέκα πόλεις, συμπεριλαμβανομένων της Νέας Υόρκης, του Σαν Φρανσίσκο και του Σικάγο και θα είναι διαθέσιμη στο κοινό για όλην την ημέρα.

Το UberEats θα αξιοποιήσει το τεράστιο δίκτυο της Uber, προκειμένου να ολοκληρώνει τις παραδόσεις. Συνεπώς, όταν ένας πελάτης κάνει μια παραγγελία σε ένα εστιατόριο, η Uber θα εντοπίζει ποιοι οδηγοί θα βρίσκονται στο πλησιέστερο αυτό σημείο προκειμένου να λαμβάνουν και να παραδίδουν τα γεύματα, αλλά και να ανταμείβονται γι’ αυτό. Μάλιστα, οι οδηγοί θα είναι σε θέση να λαμβάνουν πολλαπλές παραγγελίες από το ίδιο εστιατόριο ώστε να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα.

Σημειώνεται ότι η τιμή της παράδοσης των γευμάτων θα είναι περίπου πέντε δολάρια, μια τιμή πολύ πιο οικονομική από την προμήθεια που κρατούν οι εφαρμογές παράδοσης παραγγελιών από τα εστιατόρια.

Η νέα εφαρμογή αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία μέχρι τέλος Μαρτίου.