Ίδρυση θυγατρικής στην Τουρκία από την Icap Group

Ίδρυση θυγατρικής στην Τουρκία από την Icap Group

Πρόκειται για την πέμπτη χώρα στο εξωτερικό όπου επεκτείνει τις εργασίες του ο όμιλος.

Στην ίδρυση θυγατρικής εταιρείας στην Τουρκία, στον τομέα της διαχείρισης απαιτήσεων, προχώρησε ο όμιλος της Icap Group.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη νέα εταιρεία θα συμμετέχει ως μέτοχος μειοψηφίας και η τουρκική εταιρεία Antroya Legal, Consulting and Advocacy Services. H Antroya, δραστηριοποιείται πλέον των δέκα ετών στην Τουρκία, απασχολώντας στον τομέα της διαχείρισης απαιτήσεων πενήντα άτομα τα οποία ήδη μεταφέρθηκαν στη νέα εταιρεία.

«Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε τη μεγάλη τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει από την πετυχημένη ανάπτυξη των αγορών σε τέσσερα διαφορετικά κράτη. Παράλληλα, εκμεταλλευόμενοι τη φυσική μας παρουσία στη Τουρκία, θα διερευνήσουμε και τη δυνατότητα εισαγωγής και άλλων υπηρεσιών από τις υπόλοιπες επιχειρηματικές μονάδες που διαθέτει ο όμιλός μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Icap Group, Νικήτας Κωνσταντέλλος.

Πρόκειται για την πέμπτη χώρα στο εξωτερικό στην οποία επεκτείνεται η Icap, μετά την εξαγορά της από το SEEF Fund της Global Finance (Δεκ. 2006).

Σημειώνεται ότι ο κύκλος εργασιών του Ομίλου Icap στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης αγγίζει τα 11 εκατ. ευρώ, ποσό που προσεγγίζει το 20% του συνολικού τζίρου του ομίλου, ενώ συνεχώς εμπλουτίζει το εύρος των υπηρεσιών του στο σύνολο των χωρών -Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Tουρκία, Κύπρος- όπου σήμερα απασχολεί 550 άτομα.

Διαβάστε ακόμη: Τα Navarino Icons κατακτούν και τα Marks & Spencer