Interamerican: Με το «βλέμμα» στραμμένο στην πρωτοβάθμια φροντίδα της υγείας

Interamerican: Με το «βλέμμα» στραμμένο στην πρωτοβάθμια φροντίδα της υγείας

Η εταιρεία συνεχίζει να ενισχύει το δίκτυο υγείας που έχει αναπτύξει πανελλαδικά.

Την ανάγκη για πιο ανθεκτικά και πιο αποτελεσματικά συστήματα υγείας, σύμφωνα με κοινή έκθεση του ΟΟΣΑ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής («Health at a Glance: Europe 2016») ακολουθεί η πολιτική βελτίωσης των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας που χαρακτηρίζει τη δραστηριότητα της Interamerican στον τομέα υγείας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία συνεχίζει να ενισχύει το δίκτυο υγείας που έχει αναπτύξει πανελλαδικά, το οποίο αριθμεί πλέον (Οκτώβριος 2016) συνεργασίες με 1.420 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, 251 διαγνωστικά κέντρα και 19 κλινικές, ενώ ενισχυμένο είναι και το δίκτυο χειρουργών-ειδικών συνεργατών, που αμείβονται απευθείας από την εταιρεία.

Στο πλαίσιο των βελτιωτικών ενεργειών για την εξυπηρέτηση των πελατών, η INTERAMERICAN προχώρησε στη διεύρυνση του ωραρίου υποδοχής επισκέψεων στο ιδιόκτητο πολυϊατρείο Medifirst, σε εννέα τμήματα: γαστρεντερολογικό, γενικής χειρουργικής, γυναικολογικό, καρδιολογικό, ορθοπεδικό, ουρολογικό, οφθαλμολογικό, παιδιατρικό και ωτορινολαρυγγολογικό. Το πολυϊατρείο, που καλύπτει ανάγκες ασφαλισμένων της εταιρείας -και όχι μόνο- αποτελεί με τις λοιπές ιδιόκτητες υποδομές υγείας της INTERAMERICAN (Αθηναϊκή Mediclinic, ‘Αμεση Ιατρική Βοήθεια) την «αιχμή» του εταιρικού δικτύου υγείας, που κατά τη μακρά περίοδο της κρίσης αποδίδει και κοινωνικό έργο – προσφορά της εταιρείας μέσω συμφωνιών με κοινωνικούς φορείς. Το Medifirst ακολουθεί τις πιο σύγχρονες τάσεις στη λειτουργική των υπηρεσιών υγείας.

«Η INTERAMERICAN εντείνει την αναζήτηση πιο ευέλικτων λύσεων και στην ασφάλιση υγείας, ενσωματώνοντας σταδιακά σημαντικές νέες τάσεις στη λειτουργία της -όπως το αυτοματοποιημένο underwriting- καθώς και στους τρόπους παροχής υγείας, όπου διερευνά την ανάπτυξή της στην ηλεκτρονική φροντίδα (eHealth) και τη μείωση της ανάγκης νοσηλευτικών υπηρεσιών» τονίζει ο Γιώργος Βελιώτης, γενικός διευθυντής ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας της εταιρείας.