Μανώλης Καραμολέγκος: «Έζησα μια περιπέτεια»

Μανώλης Καραμολέγκος: «Έζησα μια περιπέτεια»

Σίγουρος ότι η υπόθεση θα διελευκανθεί σύντομα εμφανίζεται ο επιχειρηματίας που διαψεύδει πως οι απαγωγείς του προέρχονταν από το εργασιακό του περιβάλλον.

Διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως οι απαγωγείς του προέρχονταν από το εργασιακό του περιβάλλον ο επιχειρηματίας Μανώλης Καραμολέγκος. Με δήλωση που δημοσίευσε, ο επιχειρηματίας που απήχθη χθες τα ξημερώματα, αλλά κατάφερε να πείσει έναν εκ των απαγωγέων του να παραδοθεί στις αρχές, εκφράζει ικανοποίηση για το αίσιο τέλος της περιπέτειάς του και ευχαριστεί θερμά την οικογένειά του και την ΕΛ.ΑΣ.

Οι δύο από τους απαγωγείς του κ. Καραμολέγκου κρατούνται και ανακρίνονται στη ΓΑΔΑ, ενώ η αστυνομία αναζητά δύο κρησφύγετα των απαγωγέων: ένα εξοχικό στα βόρεια προάστια και μία αγροικία στην Κερατέα.

Διαβάστε ακόμη: Δύο οι συλληφθέντες για την απαγωγή του Μ. Καραμολέγκου

Αναλυτικά η δήλωση του επιχειρηματία:
«Έζησα μια περιπέτεια, μια δύσκολη στιγμή, η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους εργαζόμενους της εταιρείας, οι οποίοι πέρασαν στιγμές αγωνίας και βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό μου.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την Ελληνική Αστυνομία και τα στελέχη της για τη συστηματική δουλειά, την ανθρωπιά και τον επαγγελματισμό τους. Αυτή τη στιγμή συνεχίζονται οι έρευνες και έχω εμπιστοσύνη ότι σύντομα θα διαλευκανθεί η υπόθεση.

Τέλος, θα ήθελα να διαψεύσω κατηγορηματικά δημοσιεύματα που εμφανίζουν σύνδεση των δραστών με εργαζόμενους ή πρώην εργαζόμενους της εταιρείας. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν είχαν εργαστεί ποτέ και ουδεμία σχέση είχαν ή έχουν με την εταιρεία μας».