Μόδα και στυλ κατευθείαν στο iPad σου (βίντεο)

Μόδα και στυλ κατευθείαν στο iPad σου (βίντεο)

Κατεβάστε εντελώς δωρεάν το δεύτερο τεύχος του ΙnStyle και αποκτήστε πρόσβαση σε όλα όσα λατρεύετε.

Κάντε download κάθε μήνα το νέο InStyle και αποκτήστε πρόσβαση σε όλα όσα λατρεύετε: Μόδα, ομορφιά, celebrities, hot style trends, χρηστικά beauty tips από ειδικούς, στυλιστικά μυστικά διάσημων, red carpet updates, έξυπνες ιδέες για να απογειώσετε το προσωπικό σας στυλ, shopping για κάθε budget. Ξεφυλλίστε το και ζήστε τη μοναδική εμπειρία του «access all areas» που σας προσφέρει το InStyle.

Πατήστε εδώ για να πάτε στο App Store και να κατεβάσετε το InStyle στο iPad σας.

Στo δεύτερο τεύχος του InStyle στο iPad μπορείτε να παρακολουθήσετε 13 videos με celebrity αποκλειστικότητες, extra πρακτικές συμβουλές από make-up & hair artists των σταρ, διάσημους που μοιράζονται μαζί σας τις στυλιστικές τους συνήθειες. Ακόμα έχετε πρόσβαση σε έξυπνο online shopping όπου σας δίνετε η δυνατότητα να αποκτήσετε τα ρούχα και τα αξεσουάρ που βλέπετε στις σελίδες του περιοδικού. H διασκεδαστική, interactive edition του αγαπημένου σας περιοδικού είναι και αυτό τον μήνα κοντά σας και υπόσχεται να σας δώσει πρόσβαση στον πιο InStyle κόσμο.

Παρακολουθήστε παρακάτω ένα mashup video με ό,τι συμβαίνει backstage στις παραγωγές του περιοδικού και πάρτε μία γεύση από το τι θα δείτε όταν κατεβάσετε την αγαπημένη σας εφαρμογή. Καλή προβολή!

InStyle: Εκεί που οι σταρ δίνουν έμπνευση!