Ο Έλον Μασκ πέτυχε το στοίχημα των 5.000 Model 3

Ο Έλον Μασκ πέτυχε το στοίχημα των 5.000 Model 3

Η αυτοκινητοβιομηχανία βρίσκεται πολύ κοντά στην κατασκευή 5.000 αυτοκινήτων Model 3 σε μία μόλις εβδομάδα, σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας.

Η αυτοκινητοβιομηχανία Tesla βρίσκεται πολύ κοντά στο να πετύχει τον στόχο για την κατασκευή 5.000 αυτοκινήτων Model 3 σε μία μόλις εβδομάδα και μάλιστα μέχρι τα τέλη του μήνα, δήλωσε ο CEO της εταιρείας Έλον Μασκ.

H επιχείρηση κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων έχει ήδη τη δυνατότητα να κατασκευάζει 500 αυτοκίνητα Model 3 ανά ημέρα, δηλαδή 3.500 την εβδομάδα, είπε ο Μασκ.

H επίτευξη του στόχου των 5.000 μέχρι τα τέλη Ιουνίου είναι κριτικής σημασίας προκειμένου να μη χρειαστεί να αντληθεί νέο κεφάλαιο, σύμφωνα με το MarketWatch.

H Tesla είναι κοντά και στο να ανακοινώσει λεπτομέρειες για κινεζικό εργοστάσιο κατασκευής αυτοκινήτων και μπαταριών, ακόμη ίσως και τον επόμενο μήνα.

Σημειώνεται ότι οι μέτοχοι ενέκριναν και επανεξέλεξαν τα μέλη του ΔΣ Antonio Gracias, James Murdoch και Kimbal Musk, αδελφό του CEO ενώ απέρριψαν πρόταση που ήθελε να εκτελεί ρόλο προέδρου του ΔΣ ανεξάρτητο στέλεχος. Προς το παρόν παραμένει ο Musk.