O Γρηγόρης Στεργιούλης μιλάει αποκλειστικά στο Fortune για την επόμενη μέρα των ΕΛΠΕ

O Γρηγόρης Στεργιούλης μιλάει αποκλειστικά στο Fortune για την επόμενη μέρα των ΕΛΠΕ

Ο CEO του μεγαλύτερου ομίλου στην Ελλάδα στο νέο τεύχος του Fortune που κυκλοφορεί Τρίτη 12 Δεκεμβρίου - Δείτε σε βίντεο αποσπάσματα της συνέντευξης. 

Η μεγαλύτερη εταιρεία της Ελλάδας αλλάζει.

Τα Ελληνικά Πετρέλαια διεκδικούν να γίνουν η ναυαρχίδα της ενεργειακής ανασυγκρότησης της χώρας και να αποτελέσουν την ισχυρότερη εταιρεία της ευρύτερης περιοχής σε όλα τα ενεργειακά προϊόντα, όπως είναι το φυσικό αέριο, ο ηλεκτρισμός, οι ανανεώσιμες πηγές και φυσικά, τα υγρά καύσιμα.

Με απλά λόγια, μεγάλος στόχος είναι η μετατροπή του Ομίλου από «Ελληνικά Πετρέλαια» σε «Ελληνική Ενέργεια» ή, καλύτερα, σε παγκόσμια ενέργεια.

Ο CEO της ΕΛΠΕ Γρηγόρης Στεργιούλης μας υποδείχθηκε στα γραφεία της εταιρείας και μίλησε στο Fortune για όλα.

Για τον ενεργειακό μετασχηματισμό του Ομίλου, για το ισχυρό χρηματοοικονομικό comeback, για τη μεγάλη πρόκληση των υδρονανθράκων και για την ενεργειακή σκακιέρα στη ΝΑ Μεσόγειο.

Δείτε αποσπάσματα της συνέντευξης του Γρηγόρη Στεργιούλη στον Editor in Chief του Fortune Tάσο Ζάχο, στο παρακάτω βίντεο:

Όλη η συνέντευξη στο νέο τεύχος του Fortune που κυκλοφορεί την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου με τρία μεγάλα αφιερώματα: Τις 100 μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, τις 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και τις 500 μεγαλύτερες εταιρείες του πλανήτη.