Οριστικό τέλος για τον Χάρι Πότερ

Οριστικό τέλος για τον Χάρι Πότερ
LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 27: Author J.K. Rowling attends photocall ahead of her reading from 'The Casual Vacancy' at the Queen Elizabeth Hall on September 27, 2012 in London, England. (Photo by Ben Pruchnie/Getty Images) Photo:

H συγγραφέας της αγαπημένης σειράς βιβλίων δίνει τέλος στις φήμες που τη θέλουν να γράφει μια νέα ιστορία για τον μικρό μάγο.

Τζ. Κ. Ρόουλινγκ δήλωσε το Σάββατο ότι δεν θα υπάρξουν νέες περιπέτειες του Χάρι Πότερ, επιβεβαιώνοντας ότι το όγδοο βιβλίο «Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί» ήταν και το τελευταίο του επιτυχημένου αυτού έπους.

H συγγραφέας της αγαπημένης – σε μικρούς και μεγάλους – σειράς βιβλίων έδωσε ένα τέλος στις εικασίες των θαυμαστών που τη θέλουν να γράφει μια νέα ιστορία για τον μικρό μάγο, μιλώντας στην πρεμιέρα του θεατρικού έργου στο Λονδίνο, σύμφωνα με το Reuters.

«Ο Χάρι διάνυσε ένα πολύ μεγάλο ταξίδι σε αυτά τα δύο θεατρικά έργα και ως εκ τούτου, νομίζω πως τελειώσαμε. Αυτή είναι η επόμενη γενιά ξέρετε και είμαι ενθουσιασμένη να τη δω να ζωντανεύει τόσο όμορφα, όμως ο Χάρι τελείωσε πια», δήλωσε χαρακτηριστικά η Rowling.

Δεν πρόκειται για μία συνέχεια της σειράς των μυθιστορημάτων της Ρόουλινγκ, απλώς για το σενάριο του ομώνυμου θεατρικού έργου, στο οποίο πρωταγωνιστεί αυτή τη φορά ο ενήλικος Χάρι Πότερ, 19 χρόνια μετά το τελευταίο βιβλίο της σειράς, να παλεύει με το παρελθόν του, έχοντας πλέον τρία παιδιά και δουλεύοντας στο υπουργείο Μαγείας, με τον μικρότερο γιο του, Άλμπους, να εισέρχεται στον κόσμο των μάγων για πρώτη φορά.