Παρέμβαση ομολογιούχων στην ομιλία του Λουκά Παπαδήμου

Παρέμβαση ομολογιούχων στην ομιλία του Λουκά Παπαδήμου

Ο πρώην πρωθυπουργός απέφυγε να απαντήσει στις διαμαρτυρίες των μικροομολογιούχων που ζημιώθηκαν από το PSI.

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος της ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου στο Μέγαρο Μουσικής πριν από λίγο, καθώς ομολογιούχοι του ελληνικού Δημοσίου που έχουν ζημιωθεί από το PSI παρενέβησαν με φωνές και διαμαρτυρίες με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η όλη εκδήλωση.

Ο κ. Παπαδήμος ήταν ο κύριος διοργανωτής της ημερίδας υπό τον τίτλο: «Τραπεζική Ένωση, Νομισματική Πολιτική και Οικονομική Ανάπτυξη», η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου ΕΕ και σε συνεργασία με το Κέντρο Χρηματοοικονομικών Μελετών του Πανεπιστημίου Goethe της Φραγκφούρτης.

Ο πρώην πρωθυπουργός απέφυγε να απαντήσει στις διαμαρτυρίες των μικροομολογιούχων, λέγοντας ότι το θέμα της ημερίδας είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η νομισματική πολιτική και κατά πόσον αυτή μπορεί να συμβάλει προκειμένου να αμβλυνθούν τα κοινωνικά προβλήματα που προκάλεσε η κρίση.

Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμoτέρων, έτσι η εκδήλωση συνεχίστηκε με την ομιλία του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας V. Constancio.

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε ακόμη:

Χρέος των Σαμαρά – Βενιζέλου η αποκατάσταση 15.000 οικογενειών

Επανεμφάνιση Παπαδήμου σε ημερίδα με κορυφαίες συμμετοχές

Έσερναν μικροομολογιούχους στη συγκέντρωση Βενιζέλου