Πραγματοποιήθηκε η πρώτη απευθείας πτήση Λονδίνο – Μύκονος

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη απευθείας πτήση Λονδίνο – Μύκονος

Η British Airways θα συνδέει το νησί με το αεροδρόμιο Χίθροου, Τρίτη και Σάββατο. 

Την πρώτη απευθείας πτήση συνδέοντας την Μύκονο με το αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο, πραγματοποίησε η British Airways. H αεροπορική εταιρεία θα συνδέει το νησί με το Λονδίνο Τρίτη και Σάββατο, ενώ η Σαντορίνη θα συνδέεται επίσης Τετάρτη και Κυριακή.

Παράλληλα η British Airways έχει προσθέσει το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λονδίνο στις πτήσεις της, συνδέοντας τέσσερις φορές εβδομαδιαίως τη συμπρωτεύουσα με το αεροδρόμιο Gatwick.

Τους εκπροσώπους της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας British Airways υποδέχτηκε στην Μύκονο ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυκόνου κ. Ανδρέας Φιορεντίνος.

Σύμφωνα με το mykonospress.gr, η πτήση είχε περίπου 100 επιβάτες , ενώ κατά την συνάντηση με τον κ. Φιορεντινο, την εταιρεία εκπροσώπησαν ο Διευθυντής της British Airways στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κ. Αντώνης Παπίδας και ο Περιφερειακός Διευθυντής της, κ. James Wirght.

Οι δυο πλευρές αντάλλαξαν ευχές εν όψει της τουριστικής περιόδου που μόλις ξεκίνησε, ενώ από την πλευρά του ο κ. Φιορεντίνος, αφού τόνισε την σημασία της απευθείας σύνδεσης της Μυκόνου με το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Βρετανίας, διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται σε επαφή με τα στελέχη της εταιρείας για να συνδράμει με όποιον τρόπο χρειαστεί.

Η νέα αυτή συνεργασία που μόλις ξεκίνησε θα διαρκέσει μέχρι και τον Σεπτέμβρη κι αναμένεται να τονώσει το ενδιαφέρον του βρετανικού κοινού για το δημοφιλές νησί.

Διαβάστε ακόμη: Στα ελληνικά νησιά με τα φτερά της British Airways