Πρόσληψη 122 υπαλλήλων από την Εθνική Τράπεζα

Πρόσληψη 122 υπαλλήλων από την Εθνική Τράπεζα

Στις 28 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί γραπτός διαγωνισμός.

Με ευθύνη του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), θα διεξαχθεί ο γραπτός διαγωνισμός -ο οποίος θα γίνει με το σύστημα πολλαπλών επιλογών- για την πρόσληψη 122 υπαλλήλων του κλάδου κύριου προσωπικού στην Εθνική Τράπεζα.

Θα λειτουργήσουν 28 εξεταστικά κέντρα πανελλαδικός εκ των οποίων τα 11 στην Αττική, εννέα στη Θεσσαλονίκη, τρία στον Πειραιά, τρία στη Λάρισα και δύο στη Πάτρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν στα κατά τους τόπους καταστήματα τις Εθνικής Τράπεζας αλλά και στους διαδικτυακούς τόπους του ΑΣΕΠ και της τράπεζας.

Όλοι οι υποψήφιοι οφείλουν να παρευρεθούν στα εξεταστικά κέντρα το αργότερο μία ώρα πριν από την έναρξη της εξέτασης, δηλαδή στις 09:30, όσοι παρουσιαστούν μετά ο κλείσιμο των θυρών δεν θα γίνουν δεκτοί.

Η κατανομή των υποψηφίων στις αίθουσες θα γίνει αλφαβητικά και την ημέρα του διαγωνισμού, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΑΣΕΠ, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν:

1) την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο παραστατικό της ταυτοπροσωπίας (υπό τον όρο ότι θα φέρει επικυρωμένη φωτογραφία, π.χ. άδεια οδήγησης) γιατί εάν δεν διαπιστωθεί η ταυτότητα του υποψηφίου δεν θα επιτραπεί η είσοδός του στο εξεταστικό κέντρο.

2)την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης που επέβαλαν.

3)δύο στυλό διαρκείας του ίδιου χρώματος (μπλε ή μαύρο).

Επίσης δεν επιτρέπονται βιβλία, γραπτές σημειώσεις ή οποιουδήποτε άλλου είδους βοηθήματα και κατά τη διάρκεια παραμονής των υποψηφίων στις αίθουσες εξετάσεων απαγορεύεται το κάπνισμα και δεν επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα τα οποία πρέπει να είναι απενεργοποιημένα και τοποθετημένα στο πάτωμα δίπλα στο κάθισμα τους.

Ο υπολογισμός του χρόνου των εξετάσεων θα ξεκινήσει με τη διανομή των θεμάτων. Η έξοδος από την αίθουσα δεν επιτρέπεται στους υποψηφίους πριν περάσει μια ώρα από την έναρξη της εξέτασης.

Επίσης μετά τη λήξη του χρόνου εξέτασης οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει  να σηκωθούν από τις θέσεις τους και να αποχωρήσουν ανεξάρτητα αν έχουν τελειώσει ή όχι και τέλος όσοι δεν συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις και τις οδηγίες των επιτηρητών θα αποβάλλονται.