Τα iPhone 7 ξεπούλησαν

Τα iPhone 7 ξεπούλησαν
(Apple) Click01-aapl-090916-company iPhone7 in black

Διαθέσιμο μόνο το iPhone 7 κι αυτό όχι σε όλα τα χρώματα!

Μερικά εικοσιτετράωρα μετά τη παρουσίαση της νέας συσκευής της Apple ήρθε η απάντηση σε όσους πίστευαν πως δεν θα υπάρξει ενδιαφέρον απ’ το αγοραστικό κοινό.

Το Jet Black iPhone 7 ξεπούλησε. Και όχι μόνο αυτό. Και το πιο ακριβό μοντέλο, το iPhone 7 Plus είναι out of stock σε όλα τα χρώματα!

Όπως ανακοίνωσε η Apple αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το αποθεματικό εξαιτίας της υψηλής ζήτησης στις προπαραγγελίες.

Αυτό σημαίνει πως πολύ πιθανό την ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας να μην υπάρχουν διαθέσιμες συσκευές στα καταστήματα της εταιρείας!

Την Παρασκευή, επίσημη ημέρα κυκλοφορίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν κάποιο απ’ τα iPhone 7 σε ασημί, χρυσό, ροζ χρυσό και μαύρο χρώμα, αλλά όπως προειδοποίησαν κι αυτά αναμένεται να εξαντληθούν αμέσως!

«Εκτιμάμε ειλικρινά την υπομονή των πελατών μας καθώς εργαζόμαστε σκληρά για να φέρουμε το νέο iPhone στον καθένας από εσάς όσο το δυνατόν γρηγορότερα», είπε ότι η Apple σε δήλωση της.

Επιπλέον, η Apple ενημέρωσε τους πελάτες πώς εξακολουθούν να μπορούν να παραγγείλουν όλα τα μοντέλα online, αν και η αναμονή μπορεί να είναι λίγο μεγαλύτερη.

Η χωρίς προηγούμενο ζήτηση για τις νέες συσκευές σε μαύρο και jet black μπορούν να οδηγήσουν την Apple να αναβάλει τις ημερομηνίες παράδοσης έως το Νοέμβριο για ορισμένα μοντέλα.

Όπως ήταν αναμενόμενο η αυξημένη ζήτηση στις συσκευές φάνηκε και στις μετοχές τις εταιρείας, οι οποίες είδαν σημαντική άνοδο της τάξεως του 8% αυτή την εβδομάδα και η αξία της υπολογίζεται στα 600 δισ. δολάρια!