Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ρωμανός

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ρωμανός

Σήμερα η απόφαση του Αρείου Πάγου, συγκέντρωση αλληλεγγύης στις 11:00 το πρωί.

Την αγωνία του για την ζωή του Νίκου Ρωμανού εξέφρασε εκ νέου ο συνήγορος του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού, Φραγκίσκος Ραγκούσης με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. «Τα όρια έχουν εξαντληθεί. Το πνεύμα πρόθυμο η σαρξ ασθενής. Σιγά σιγά ο Ρωμανός μας εγκαταλείπει», είπε χαρακτηριστικά.

Ο δικηγόρος κάλεσε την δικαιοσύνη να αναλάβει πρωτοβουλία προκειμένου να σωθεί ο Νίκος Ρωμανός ενώ εμφανίστηκε θετικός στο να δοθεί λύση με το βραχιολάκι.

«Απόλυτα θετικό βήμα το βραχιολάκι. Έχουμε δηλώσει ότι το δεχόμαστε. Θα ήταν η διέξοδος για να σωθεί η ζωή του παιδιού. Εξαντλούμε τα πάντα, δεν έχουμε εμμονές. Να δώσει μια λύση η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, έχει την δυνατότητα να μπορέσει να σώσει τον Ρωμανό. Εμείς δεν κάνουμε πολιτικά παιχνίδια. Οι κρατούμενοι έχουν δικαιώματα», τόνισε.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκείου του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα, Πέτρος Δαμιανός, ο οποίος έχει προσφερθεί να συνοδεύει τον Ρωμανό στο ΤΕΙ.

«Είναι μία λύση που μπόρεσα να δώσω στην αγωνία μου να σωθεί ο Νίκος. Το πρόβλημα δεν είναι η σχολή, αλλά η ζωή του. Ας εξασφαλίσουμε πρώτα τη ζωή του», επεσήμανε ο κ. Δαμιανός.

Πρόσθεσε δε, ότι ως έσχατη λύση προσφέρεται να συνοδεύει τον Ρωμανό στα μαθήματα και να επιστρέφουν στη φυλακή. Έχω τη σιγουριά ότι θα φύγουμε από τη φυλακή, θα πάμε στη σχολή και θα γυρίσουμε πίσω”, τόνισε ο καθηγητής, ενώ για το βραχιολάκι υπογράμμισε ότι «λύνει όλα τα προβλήματα».

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr