Συνεργασία Grecotel – DQS Hellas

Συνεργασία Grecotel – DQS Hellas

Την επίτευξη συνολικής συμφωνίας για τον έλεγχο και την επιθεώρηση κατάταξης των ξενοδοχείων σε κατηγορίες αστέρων της Grecotel, ανακοίνωσε η DQS Hellas.

Την επίτευξη συνολικής συμφωνίας για τον έλεγχο και την επιθεώρηση κατάταξης των ξενοδοχείων σε κατηγορίες αστέρων της Grecotel, ανακοινώνει η DQS Hellas. Ήδη η DQS έχει περαιώσει τον έλεγχο σε 4 ξενοδοχεία του ξενοδοχειακού ομίλου της χώρας, προκειμένου να εκδοθεί το πιστοποιητικό κατάταξης των ξενοδοχείων της Grecotel.

Το προσεχές διάστημα αναμένεται η ολοκλήρωση και άλλων επιθεωρήσεων μονάδων του ίδιου Ομίλου. Υπογραμμίζεται, ότι η DQS Hellas έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής στον έλεγχο και την επιθεώρηση σε πάνω από 160 ξενοδοχειακά και τουριστικά καταλύματα στη χώρα μας. Η DQS Holding GmbH είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Διαχείρισης Ποιότητας (EFQM) και εκπροσωπεί επίσημα τη Γερμανία στο IQNet – International Certification Network (Διεθνές Δίκτυο Ποιότητας), του οποίου υπήρξε ιδρυτικό μέλος.

Στα προσεχή πλάνα της εταιρείας, όπως τονίζεται, είναι η δημιουργία πανευρωπαϊκού προτύπου για τον Ιατρικό Τουρισμό, εξέλιξη που σηματοδοτεί την είσοδο της εταιρείας στον κλάδο του Τουρισμού Υγείας σε όλη την Ευρώπη. Τέλος επισημαίνεται, ότι η Γερμανική Κυβέρνηση έχει αναθέσει την πιστοποίηση του περιβάλλοντος εργασίας σύμφωνα με το πρόγραμμα GoVit, που αφορά το προσωπικό των ξενοδοχειακών μονάδων της Γερμανίας, στην DQS.