Σκουρλέτης: Επιβεβλημένες οι εκλογές

Σκουρλέτης: Επιβεβλημένες οι εκλογές

Με στόχο την αποκατάσταση της σταθερότητας θα πρέπει να γίνουν σύντομα εκλογές, σύμφωνα με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σε δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας, ο Πάνος Σκουρλέτης εξέφρασε την άποψη πως πρέπει να διεξαχθούν σύντομα εκλογές προκειμένου να αποκατασταθεί η σταθερότητα, αλλά και να διευκολυνθεί η υλοποίηση του κυβερνητικού έργου.

«Ακριβώς για τον λόγο της πολιτικής σταθερότητας είναι επιβεβλημένες οι εκλογές (…). Με δεδομένα τα προβλήματα στην κυβερνητική πλειοψηφία, μόνο σταθερότητα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή εικόνα», σημείωσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και προσέθεσε:

«Αν δεν βλέπουμε στο ορατό μέλλον, σε ένα σύντομα χρονικό ορίζοντα (για τη διεξαγωγή εκλογών), τότε η αστάθεια θα είναι αυτό που θα χαρακτηρίζει τις εξελίξεις». Ο κ. Σκουρλέτης έκανε λόγο για «ρήγμα που δεν γεφυρώνεται εύκολα» αναφορικά με τα εσωκομματικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ και προσέθεσε:

«Περάσαμε τρεις εβδομάδες με απανωτά χτυπήματα στην λειτουργία της κυβέρνησης. Αντιλαμβάνομαι το σοκ που έχουν υποστεί ψηφοφόροι και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αναγνωρίζω το δικαίωμα στους διαφωνούντες να εκφραστούν με μια ψήφο».