Star Wars επεισόδιο VII τον Δεκέμβρη του 2015

Star Wars επεισόδιο VII τον Δεκέμβρη του 2015

Η Disney Studios ανακοίνωσε την ημερομηνία του sequel των ταινιών επιστημονικής φαντασίας.

Το έβδομο επεισόδιο της επικής σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας «Πόλεμος των Άστρων» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 18 Δεκεμβρίου του 2015, ανακοίνωσε την Πέμπτη η Disney Studios, που έχει τα δικαιώματα της παραγωγής.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του έβδομου επεισοδίου του Star Wars που θα γίνει το 2015» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Άλαν Χόρν, πρόεδρος της Walt Disney , η οποία πέρυσι αγόρασε την LucasFilm , την εταιρεία παραγωγής του δημιουργού του Πολέμου των Άστρων, Τζορτζ Λούκας.

Διαβάστε ακόμη: Η νέα μουσουλμάνα superhero της Marvel

Τα γυρίσματα του νέου επεισοδίου της επικής σειράς ταινιών αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2014 στα Pinewood Studios κοντά στο Λονδίνο, ανακοίνωσε επίσης η Disney.

Ο Τζορτζ Λούκας, ο οποίος ξεκίνησε το μακρύ περιπετειώδες κινηματογραφικό του ταξίδι το 1977 και ολοκλήρωσε τις τέσσερις από τις έξι ταινίες της σειράς, μέχρι στιγμής, θα έχει τη θέση του δημιουργικού συμβούλου για τουλάχιστον τρεις νέες ταινίες, οι οποίες θα πρέπει να βγαίνουν στους κινηματογράφους κάθε δύο ή τρία χρόνια.