Super Deal: H Apple εξαγοράζει την Beats Electronics για 3 δισ. ευρώ

Super Deal: H Apple εξαγοράζει την Beats Electronics για 3 δισ. ευρώ

H Beats είναι εταιρεία παραγωγής ακουστικών με τεράστια επιτυχία στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Η Apple και η Beats Elecronics ανακοίνωσαν από κοινού τη συμφωνία τους για την εξαγορά της δεύτερης από την πρώτη έναντι ενός ποσού που αγγίζει τα $3 δισ, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για έντονες συζητήσεις μεταξύ των δύο εταιρειών τις τελευταίες μέρες.

Ο CEO της Apple και διάδοχος του Στιβ Τζόμπς, Τιμ Κουκ δήλωση ότι η Beats θα παρέχει στην Apple υπέροχους ανθρώπους και το εταιρικό «πνεύμα» που απαιτείται.

Όπως αναφέρει η Apple, η εταιρεία θα προσπαθήσει να διατηρήσει ανέπαφο το brand που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια η Beats Electronics. Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2014, όταν και θα πάρει την τελική έγκριση από τις ρυθμιστικές αρχές.

Η Beats Electronics είναι εταιρεία παραγωγής ακουστικών και τα δικά της μοντέλα έχουν γίνει το απόλυτο trend στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και όχι μόνο.

Μέρος της συμφωνίας είναι επίσης οι συνιδρυτές της Beats Electronics, οι Jimmy Lovine και Dr. Dre να γίνουν μέλη της Apple και να προσληφθούν σε διευθυντικές θέσεις από την εταιρεία.

Διαβάστε ακόμη: 

Η Apple απέσυρε παιχνίδι που σε κάνει dealer μαριχουάνας

Η Google εκθρόνισε την Apple από τη λίστα των πολυτιμότερων brands

Δείτε πόσα βγάζουν Apple, Facebook, Google σε ένα δευτερόλεπτο!