Τα ατέλειωτα… χιλιόμετρα της Μπέλα Χαντίντ στις πασαρέλες

Τα ατέλειωτα… χιλιόμετρα της Μπέλα Χαντίντ στις πασαρέλες
epa05315000 US model Bella Hadid arrives for the screening of 'La Fille Inconnue' (The Unknown Girl) during the 69th annual Cannes Film Festival, in Cannes, France, 18 May 2016. The movie is presented in the Official Competition of the festival which runs from 11 to 22 May. EPA/SEBASTIEN NOGIER

Πόσα μέτρα έχει περπατήσει το διάσημο μοντέλο από την έναρξη της φετινής σεζόν.

Αμέτρητα χιλιόμετρα έχει διανύσει αυτή τη σεζόν, η Μπέλα Χαντίντ στις πασαρέλες του κόσμου. Από την πρώτη της εμφάνιση με την έναρξη της σεζόν, στην επίδειξη του Tommy Hilfiger, στο Λος Άντζελες, μέχρι καθ’ όλη τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, η μικρή αδελφή της Τζίτζι είναι παρούσα σε όλα τα μεγάλα ντεφιλέ.

Η πασαρέλα του Tommy Hilfiger είχε μήκος 274 μέτρα και η Μπέλα την περπάτησε συνολικά τρεις φορές, δηλαδή διένυσε 822 μέτρα.

Ακολούθησε η επίδειξη της Carolina Herrera, με την πασαρέλα να έχει μήκος περίπου 162 μέτρα. Με την μία εμφάνισή της και το φινάλε «έγραψε» στο κοντέρ της τουλάχιστον 324 μέτρα.

Μετά συμμετείχε στις επιδείξεις των Zadig και Voltaire, Oscar de la Rent, Brandon και Maxwell, Sies Marjan, Michael Kors, Ralph Lauren, Anna Sui, Prabal Gurung και Alexander Wang.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν τα ντεφιλέ στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, με τη συμμετοχή στην επίδειξη της Versus Versace, αλλά και η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, όπου περπάτησε για τους Alberta Ferretti, Moschino, Fendi και Versace.

Έτσι, με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς, σύμφωνα με το In Style, το 20χρονο μοντέλο έχει διανύσει περισσότερα από 3 χιλιόμετρα μέχρι στιγμής και ακόμα περπατάει…

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ