TethysBox: Μία γευστική εμπειρία ελληνικών υγιεινών σνακ

TethysBox: Μία γευστική εμπειρία ελληνικών υγιεινών σνακ

Το TethysBox ήρθε για να ανατρέψει τα μέχρι σήμερα δεδομένα στον κόσμο των σνακ.

Το TethysBox ήρθε για να ανατρέψει τα μέχρι σήμερα δεδομένα στον κόσμο των σνακ και από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του αγαπήθηκε η διαφορετικότητα του και η εναλλακτική προσέγγισή του στο “τσιμπολόγημα”.

Πρωταγωνιστές του εγχειρήματος αυτού είναι οι Έλληνες παραγωγοί – μικροί και μεγάλοι – που σε συνεργασία με την ομάδα του Tethys συνέλεξαν τις πιο θρεπτικές επιλογές για όλες τις ηλικίες, για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Το TethysBox αποτελεί την έξυπνη επιλογή ενδιάμεσου γεύματος ή αλλιώς σνακ. Η ιδέα είναι απλή και ξεκίνησε από την ανάγκη του “τσιμπολογήματος” στο γραφείο εν ώρα εργασίας. Στη συνέχεια επεκτάθηκε δημιουργώντας την ολοκληρωμένη σειρά TethysBox, από την καθημερινή ανάγκη διατήρησης μια ισορροπημένης διατροφής με ποικιλία γεύσεων στο σχολείο, το γυμναστήριο, την εκδρομή ή ακόμα και στο σπίτι.

Ενισχύστε τον οργανισμό σας με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, τροφοδοτήστε τον με όλη την ενέργεια που χρειάζεται για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και πείτε ναι στην ποικιλία.

Ανοίξτε το δικό σας TethysBox και απολάυστε τα τραγανά κριτσίνια, τις γευστικές μπάρες ενέργειας, τα υγιεινά παστέλια, τους νόστιμους ξηρούς καρπούς, τα υπέροχα αποξηραμένα φρούτα, τα μοναδικά αλμυρά ή γλυκά μας αλείμματα και απολαύστε ένα μοναδικό ταξίδι, που θα σας μείνει γευστικά αξέχαστο!

Στη συλλογή του ΤethysBox μπορείτε να βρείτε:

· TethysBox Office – Ειδικά σχεδιασμένο για το γραφείο και την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται κάποιος καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

· TethysBox Office For All – Τώρα όλο το γραφείο μπορεί να μοιράζεται το TethysBox, με ακόμα χαμηλότερη τιμή.

· TethysBox Gym – Ενέργεια πριν και μετά τη γυμναστική.

· TethysBox Bio – Η βιολογική μας συλλογή αποτελείται από πεντανόστιμες μαρμελάδες χωριάτικο τραχανά και πολλά άλλα

· TethysBox Party – Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας, Ελληνικές υγιεινές γεύσεις σε βαζάκι, πατέ που συνοδεύονται με κριτσίνια.