Τι εμποδίζει την Κιμ Καρντάσιαν από το να βγάζει selfies;

Τι εμποδίζει την Κιμ Καρντάσιαν από το να βγάζει selfies;
epa06814886 Kim Kardashian (L) and Kris Jenner arrive for the 2018 MTV Movie and TV Awards at the Barker Hanger in Santa Monica, California, USA, 16 June 2018. The movies are nominated by producers and executives from MTV and the winners are chosen online by the general public. EPA/NINA PROMMER

Η ίδια μάλιστα είχε δηλώσει στο παρελθόν πως οφείλει την καριέρα της στα social media. 

Στο διαφημιστικό τρέιλερ από το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας του τηλεοπτικού ριάλιτι, «Keeping Up With The Kardashians» στο οποίο πρωταγωνιστεί η Αμερικανίδα τηλεοπτική προσωπικότητα, ηθοποιός και επιχειρηματίας, Κιμ Καρντάσιαν, αποκαλύπτει ότι ο γιατρός της συνέστησε να μη χρησιμοποιεί τόσο το κινητό της, και εκείνη προσπαθεί εναλλακτικές για να μην το αποχωριστεί. «Το χέρι μου πονάει. Ξέχασα τον νάρθηκά μου» λέει η Κιμ στην αδελφή της, Κλόε Καρντάσιαν και στη μητέρα της, Κρις Τζένερ στο τρέιλερ δημοσιεύτηκε στο E! και φωνάζει: «Πάξι, θα έρθεις εδώ να με βοηθήσεις; Ο γιατρός λέει ότι μπορώ να κρατήσω το τηλέφωνό μου μόνον έτσι» συνεχίζει η Κιμ. «Συνεπώς η Πάξι τραβά τις φωτογραφίες μου για να μπορώ να ξεκουράσω τα χέρια μου».

Η Πάξι, μέλος του τηλεοπτικού συνεργείου του ριάλιτι σόου προσεγγίζει για να βιντεοσκοπήσει την Κιμ για τον λογαριασμό της στο Instagram και η Κρις φαίνεται να ζηλεύει. «Θα προστατεύσω το χέρι της Κιμ χωρίς να χάσει ούτε ένα like στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» αναφέρει η Κρις στην κάμερα. «Σίγουρα θα κλέψω την Πάξι για να γίνει η προσωπική μου βοηθός για τις selfie».

Σε συνέντευξή της το 2016 στο «60 Minutes» που γυρίστηκε πριν από τη ληστεία στο Παρίσι, η Κιμ Καρντάσιαν αναγνώρισε τον ρόλο που έπαιξαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην καριέρα της. «Υπάρχουν όμως παγίδες» παραδέχτηκε «έλλειψη ιδιωτικότητας, απώλεια ιδιωτικότητας. Αυτό δεν είναι για όλους. Εγώ μπορώ να το χειριστώ», είχε δηλώσει. «Οφείλω απολύτως την καριέρα μου στα social media» είχε τονίσει.

Δείτε ακόμη: Βραβεύεται η Κιμ Καρντάσιαν ως «influencer»