To e-table.gr εξαγοράζει πλήρως το ask4food.gr

To e-table.gr εξαγοράζει πλήρως το ask4food.gr

Οι δύο υπηρεσίες εστίασης ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Στην πλήρη εξαγορά της ιστοσελίδας ask4food.gr, της online κοινότητας των φίλων του καλού φαγητού με δεκάδες χιλιάδες κριτικές χρηστών για εστιατόρια και πάνω από 20.000 επισκέψεις ημερησίως, προχώρησε η e‐table.gr .

Η e‐table.gr αποτελεί την πρώτη στην ελληνική αγορά ολοκληρωμένη υπηρεσία ηλεκτρονικών κρατήσεων σε εστιατόρια και λειτουργεί σε 24 πόλεις της Ελλάδας. Η εξαγορά του ask4food.gr εξασφαλίζει στους χρήστες του e‐table.gr την πρόσβαση σε χιλιάδες επιπλέον κριτικές εστιατορίων αλλά και στους χρήστες του ask4food.gr τη δυνατότητα να κάνουν την κράτηση τους online και να επωφελούνται από τις δωρεάν αποκλειστικές εκπτώσεις που εξασφαλίζει καθημερινά το e‐table.gr.

Οι δύο υπηρεσίες συνεργάζονταν ήδη σε πιλοτική βάση από τον Ιανουάριο 2016 διατηρώντας την αυτόνομη λειτουργία τους. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι συνιδρυτές του ask4food.gr, Σπύρος Δοξιάδης και Δημήτρης Σπανός, μετέφεραν την τεχνογνωσία και τις κατευθύνσεις διαχείρισης της πλατφόρμας, ενώ τα οικονομικά στοιχεία της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστά.

Η νέα διοίκηση, που αναλαμβάνει πλέον την διαχείριση του ask4food.gr, έχει δεσμευτεί ότι όχι μόνο θα διατηρήσει το χαρακτήρα του ask4food.gr αναλλοίωτο αλλά και ότι θα επενδύσει στην περαιτέρω ανάπτυξή του με πρώτο βήμα την επέκταση της ιστοσελίδας στη Θεσσαλονίκη, η οποία και ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Παράλληλα, η νέα διοίκηση έχει στόχο να βελτιώνει διαρκώς την εμπειρία των χρηστών δίνοντας έμφαση στη χρήση από mobile συσκευές και στην ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων, όπως η προσθήκη φωτογραφιών από τα πιάτα που δοκίμασαν και η διασύνδεση με το δημοφιλές κοινωνικό μέσο δικτύωσης Instagram.

Τέλος, με την εξαγορά θα επωφεληθούν και οι συνεργαζόμενες με το e‐table.gr επιχειρήσεις οι οποίες θα μπορούν να κάνουν χρήση πολλών από τις b2b υπηρεσίες του ask4food.gr εντελώς δωρεάν.