To iPhone της κρίσης είναι εδώ!

To iPhone της κρίσης είναι εδώ!

Δείτε τις φωτογραφίες από το μεγάλο γεγονός της Apple, που παρουσίασε τα νέα μοντέλα iphone 5s, 5c .

Μετά από μήνες διαρροών και δεκάδων φημών, τα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone 5S είναι γεγονός. Στην έδρα της Apple, στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια ο Τιμ Κουκ και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν την επόμενη έκδοση του smartphone, εξήμισι χρόνια μετά από τότε που ο Στιβ Τζομπς κράτησε στα χέρια του το πρώτο iPhone.

Ο CEO της Apple καλωσόρισε τον κόσμο στα γραφεία της Apple και μίλησε για την επιτυχία του iTunes Festival. «Η έβδομη συνεχόμενη χρονιά και ο τέλειος τρόπος για να γιορτάσουμε την αγάπη μας προς τη μουσική…20 εκατομμύρια άνθρωποι ζήτησαν εισιτήρια για τα δωρεάν iTunes Music Festivals» είπε.

Ακόμα ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα η εταιρεία ξεπερνά τις 700.000.000 αποστολές συσκευών με λειτουργικό iOS. Ο Craig Federighi μίλησε στη σκηνή για το iOS 7, το οποίο θα έχει νέους ήχους κλήσεων και ειδοποιήσεων καθώς και ενσωματωμένα φίλτρα επεξεργασίας των φωτογραφιών. Το iOS 7 θα είναι διαθέσιμο στις 18 Σεπτεμβρίου για τα iPhone 4, 4S ,5 και όσα αποκαλυφθούν σήμερα και για τα iPad από το 2 και μετά, όπως και για το iPan mini και το iPod Touch 5 γενιάς.

Όσον αφορά τα νέα iphone, o Τιμ Κουκ ξεκαθάρισε ότι το λανσάρισμα των δύο νέων μοντέλων δεν θα μειώσει την τιμή του iPhone 5. «Το iPhone 5 θα αντικατασταθεί από τα δύο νέα μοντέλα» είπε.

Πρώτα παρουσιάστηκε το iPhone 5C. «Εχει νέο ντιζάιν και είναι πολύχρωμο» δήλωσε ο Φιλ Σίλερ, ο επικεφαλής της διεύθυνσης μάρκετινγκ της Apple, ο οποίος ανέλαβε την παρουσίασή του. Η τιμή του iPhone 5C σε έκδοση με μνήμη 16 GB θα κοστίζει 99 δολάρια όταν συνοδεύεται από διετές συμβόλαιο, ενώ το νέο smartphone είναι πλαστικό.

To iPhone 5S θα είναι το νέο υψηλής τεχνολογίας smartphone, της μετά Στιβ Τζομπς εποχής της Apple. O Φιλ Σίλερ επέστρεψε στη σκηνή για να κάνει την παρουσίαση. Θα κυκλοφορεί σε τρία χρώματα: χρυσό, ασημί και ανθρακί.

1/5

Θα διαθέτει ένα πρωτοποριακό τσιπ τον A7 το οποίο, σύμφωνα με τις εργαστηριακές δοκιμές, έχει τη διπλάσια ταχύτητα από τους μικροεπεξεργαστές της προηγούμενης γενιάς.  Η κάμερα του είναι πιο εξελιγμένη καθώς μπορεί να συλλάβει 10 κάδρα το δευτερόλεπτο και συνδυάζοντάς τα να παράξει το καλύτερο αποτέλεσμα. Ακόμα το iPhone 5S αναμένεται να είναι εφοδιασμένο με έναν ανιχνευτή δακτυλικού αποτυπώματος και να διαθέτει τεράστια χωρητικότητα δεδομένων – έως και 128GB – αλλά θα έχει το ίδιο μέγεθος και σχήμα με το iPhone 5.

Διαβάστε ακόμη: Τα 15 προϊόντα-σταθμοί της Apple

1/7
Photo: