Το νέο digital στοίχημα του ΟΠΑΠ

Το νέο digital στοίχημα του ΟΠΑΠ

Πάμε Στοίχημα Virtual Sports: Μια νέα εμπειρία στοιχηματισμού στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Η Γερμανία αντιμετωπίζει την Γαλλία σ’ ένα ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό παιχνίδι εθνικών ομάδων. Η εξέλιξη του αγώνα είναι συναρπαστική, με φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες, πολλά γκολ και στο… 5 λεπτό το σκορ είναι ήδη 3-2. Ο παίκτης που έχει ποντάρει στη νίκη των γηπεδούχων πάει… ταμείο, εισπράττει τα κέρδη του και περιμένει τον επόμενο αγώνα. Τόσο απλά. Επιστημονική φαντασία; Πολύ καλό για να είναι αληθινό; Τίποτα από όλα αυτά…

Απλά, το παραπάνω σενάριο αποτελεί και την ουσία του νέου παιχνιδιού του ΟΠΑΠ, του «Πάμε Στοίχημα Virtual Sports», το οποίο ο Οργανισμός παρουσίασε και επίσημα σήμερα το μεσημέρι σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά του γραφεία στην Αθήνα.

Το «Πάμε Στοίχημα Virtual Sports» δεν είναι τίποτε περισσότερο από τη γραφική αναπαράσταση των καλύτερων φάσεων ενός εικονικού αγώνα μεταξύ δύο (επίσης) εικονικών ομάδων. Η δυναμική του έχει καθοριστεί από ένα ειδικό λογισμικό, βάσει αντικειμενικών στοιχείων που προκύπτουν ιστορικά για τις αντίστοιχες πραγματικές ομάδες, από αληθινά αποτελέσματα και την πραγματική τους κατάταξη. Επί της ουσίας, τo Πάμε Στοίχημα Virtual Sports είναι ένα νέο παιχνίδι με εικονικούς αγώνες που σου δίνει τη δυνατότητα να στοιχηματίζεις, να παρακολουθείς τον αγώνα και να βλέπεις τα αποτελέσματα κάθε 5 λεπτά.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με το νέο μας παιχνίδι. Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα παγκοσμίου κλάσης και επειδή τα Virtual Sports έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό, δεν θα μπορούσαν να λείψουν και από την Ελλάδα», τόνισε κατά τη διάρκεια της σημερινής παρουσίασης ο κ. Αλέξανδρος Στρογγυλός, υπεύθυνος του ΟΠΑΠ για τα Virtual Sports. «Είναι μια γραφική αναπαράσταση των καλύτερων φάσεων ενός αγώνα. Τα highlights ενός παιχνιδιού, για το οποίο θα υπάρχουν αποδόσεις και στo οποίο ο παίκτης θα μπορεί να στοιχηματίσει», σημείωσε στη συνέχεια και εξήγησε ότι στόχος του ΟΠΑΠ είναι το νέο του αυτό στοιχηματικό παιχνίδι «να έχει απήχηση στο ευρύ κοινό».

Ο κ. Στρογγυλός ανέφερε ακόμη ότι το παιχνίδι ανταποκρίνεται σε πραγματικές ομάδες, έστω κι αν τα ονόματά τους δεν είναι αυτά που βλέπουμε στα πραγματικά ποδοσφαιρικά γήπεδα και πως για το τελικό αποτέλεσμα κάθε αγώνα, που όπως προαναφέραμε διαρκεί μόνο πέντε λεπτά, «υπάρχει μια γεννήτρια τυχαίων αριθμών που βγάζει και το τελικό αποτέλεσμα».

Το Πάμε Στοίχημα Virtual Sports θα περιλαμβάνει αγώνες από εικονικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, όπως το ελληνικό, το αγγλικό και άλλα ευρωπαϊκά, αλλά και από διοργανώσεις Εθνικών ομάδων και στην περιγραφή τους θα είναι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. Οι αγώνες θα διεξάγονται καθημερινά από τις 9:02 πμ έως τις 11:57 μμ, ανά 5 λεπτά, ενώ το παιχνίδι θα μεταδίδεται ταυτόχρονα σε όλα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και συνεπώς όλοι όσοι παίζουν θα λαμβάνουν τα ίδια αποτελέσματα την ίδια στιγμή.

«Το νέο μας παιχνίδι είναι απλό και στο μέλλον θέλουμε να προσφέρουμε και άλλα παιχνίδια στους πελάτες μας», κατέληξε ο κ. Στρογγυλός κλείνοντας την παρουσίαση.