Το πρώτο κατάστημα στο Βερολίνο ανοίγει ο Γρηγόρης

Το πρώτο κατάστημα στο Βερολίνο ανοίγει ο Γρηγόρης

Στόχος της εταιρίας είναι η επιτυχής επέκταση στην ευρύτερη περιοχή της Γερμανίας.

Την επέκταση της σε μια ακόμα χώρα, την 6η, ανοίγοντας το πρώτο του κατάστημα στο Βερολίνο, ανακοίνωσε η εταιρεία Γρηγόρης. Το κατάστημα θα βρίσκεται στη φημισμένη Alexanderplatz και θα προσφέρει όλη την προιοντική γκάμα της εταιρείας, ενώ στόχος είναι η επιτυχής επέκταση στην ευρύτερη περιοχή της Γερμανίας.

Η επέκταση σε μια χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, ένα εξαιρετικά σημαντικό και καθόλου εύκολο εγχείρημα. Η εργατικότητα και η επαγγελματική συνέπεια των ανθρώπων του Γρηγόρη, καθώς και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων του αποτελούν τα κατάλληλα εφόδια για να πετύχει.

«Το όραμα του Γρηγόρη να προσφέρει στους πελάτες του την καλύτερη καθημερινή εμπειρία καφέ και μικρογευμάτων, μέσω ενός δικτύου ικανοποιημένων συνεργατών παραμένει το ίδιο όσο μακριά και αν ταξιδεύει. Η προσπάθεια για μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση, όχι μόνο στους πελάτες, αλλά και στο προσωπικό και το δίκτυο συνεργατών του είναι συνεχής εντός και εκτός των συνόρων» αναφέρει η εταιρεία.

Ο Γρηγόρης έχει μακρόχρονη παρουσία στη αγορά και πείρα 43 ετών. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ και μικρογευμάτων στην Ελλάδα και 8η σε Ευρωπαϊκή κατάταξη. Περιλαμβάνει πάνω από 284 σημεία σε όλο τον κόσμο και υποδέχεται 200.000 καθημερινούς επισκέπτες. Τα προϊόντα φρεσκοφτιάχνονται και φρεσκοψήνονται στην κουζίνα του κάθε Γρηγόρη, σύμφωνα με τις εγκεκριμένες προδιαγραφές, προκειμένου να τα απολαμβάνουν πάντα φρέσκα & λαχταριστά οι εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές, που εμπιστεύονται το όνομα Γρηγόρης, καθημερινά.