Βενιζέλος: Εναντιώθηκα στο δημοψήφισμα γιατί με επηρέασε η κόρη μου!

Βενιζέλος: Εναντιώθηκα στο δημοψήφισμα γιατί με επηρέασε η κόρη μου!

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε το δημοσίευμα των Financial Times, αναφορικά με τη σύνοδο των Καννών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Για το δίλημμα που τίθεται ενόψει των εκλογικών διαδικασιών των αυτοδιοικητικών και ευρωπαϊκών εκλογών και τι μπορεί να συμβεί την επόμενη ημέρα, αλλά και για το θέμα γύρω από τις Κάννες, τοποθετήθηκε εκτενώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε σημερινή συνέντευξή του στην εκπομπή «LiveU», στο Star Channel.

Ο κ. Βενιζέλος εκτίμησε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι καλό, «γιατί οι πολίτες έχουν καταλάβει ότι είμαστε ένα βήμα πριν την έξοδο από την κρίση και ότι η άλλη επιλογή ήταν η απόλυτη καταστροφή» προσθέτοντας ότι «παρόλο που κάποιοι κάνουν τώρα ότι δεν καταλαβαίνουν», «το βράδυ των εκλογών όλοι καραδοκούν, όλοι θα κάνουν μια ερμηνεία του αποτελέσματος και αυτή είναι το ερώτημα αν στέκεται η κυβέρνηση ή υπάρχει κρίση, αμφισβήτηση, ανατροπή». Συνεπώς, πρόσθεσε, «γιατί να μην πούμε στον λαό τι θα συμβεί; Λάβε το υπόψη σου, η ψήφος σου θα ερμηνευθεί πολιτικά;».

«Λέμε: ψηφίστε μας για να μην αποσταθεροποιήσετε εσείς οι ψηφοφόροι τη χώρα» πρόσθεσε και υπογράμμισε: «Είναι κρίμα να φτάσουμε στη βρύση και να μην πιούμε νερό». Επίσης: «Είναι κρίμα, λίγα μέτρα πριν τη στροφή να πούμε ότι δε μπορούμε, δεν αντέχουμε, ξαναγυρίζουμε πίσω, από το μηδέν, μετά από τόσες θυσίες».

Βενιζέλος: «Τον Παπαδήμο τον επέλεξε ο Παπανδρέου»

Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι δεν υπάρχει αριθμητικό το ζήτημα, αλλά είναι η γενική εντύπωση αν ο κόσμος ανέχεται ή στηρίζει μια προσπάθεια, διότι, όπως υπογράμμισε, θα υπάρχει ζήτημα αδυναμίας αν οι βουλευτές νιώθουν ότι δεν έχουν περιβάλλον να κινηθούν, αν οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης είναι αρνητικοί και η αντιπολίτευση δεν αποδέχεται ότι υπάρχει σταθερή κατάσταση και θέτει ζητήματα νομιμοποίησης.

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr